Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

Παρουσίαση La Roche Posay

Η La Roche Posay έχει συμπληρώσει περισσότερα από 40 χρόνια στη δημιουργία προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας και μακιγιάζ σε συνεργασία με δερματολόγους από όλο τον κόσμο. Στο επίκεντρο της εταιρίας είναι τα προϊόντα της να ικανοποιούν τις ανάγκες και να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των δερματολόγων. Η εταιρία έχει επιτύχει να την συστήνουν πάνω από 25.000 δερματολόγοι σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο κύριος στόχος που έχει θέσει είναι να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων με ευαίσθητο δέρμα.

Βασικό συστατικό σε όλα τα προϊόντα φροντίδας είναι ένα μοναδικό ιαματικό νερό (πλούσιο σε σελήνιο), το οποίο παρέχει καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Πρόκειται για το καταπραϋντικό, αντιοξειδωτικό και αντιερεθιστικό Ιαματικό Νερό της La Roche Posay, το οποίο αποτελεί ένα αληθινό θαύμα της φύσης.

Τα προϊόντα της La Roche-Posay διαθέτουν μεγάλη ποικιλία και είναι ειδικά σχεδιασμένα για το ευαίσθητο δέρμα. Στην γκάμα της περιλαμβάνονται ειδικά προϊόντα για το ευαίσθητο δέρμα, για δέρματα με τάση ερυθρότητας καθώς και για το αλλεργικό δέρμα. Παράλληλα έχει αναπτύξει προϊόντα για τον καθαρισμό του προσώπου, προϊόντα μακιγιάζ, κρέμες καταπράυνσης και ειδικά προϊόντα για την ατοπική δερματίτιδα.Για κάθε προϊόν που προορίζεται για τη φροντίδα του δέρματος, στα Δερματολογικά εργαστήρια της La Roche Posay πραγματοποιούνται αυστηρές κλινικές μελέτες και δοκιμές από το στάδιο του σχεδιασμού και την αναγνώριση μιας ανάγκης, καθώς και σε όλα τα μετέπειτα στάδια εξέλιξης του μέχρι να φτάσει στην τελική του σύνθεση.

Σκοπός της εταιρίας είναι τα προϊόντα της να αποτελούν βοηθούς των δερματολόγων ώστε να συντελέσουν στη μείωση της δοσολογίας, στη βελτίωση της συμμόρφωσης και στον περιορισμό ορισμένων δερματικών παρενεργειών που προκαλούνται από φαρμακευτικές αγωγές. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που συνεργάζονται εξαιρετικά στενά με τους δερματολόγους προκειμένου να αναπτυχθούν συνθέσεις που θα είναι προσαρμοσμένες πλήρως στις ανάγκες τους ως προς την αποτελεσματικότητα, την ανοχή και την καλλυντική ευχαρίστηση.Δέσμευση της La Roche-Posay είναι η ασφάλεια στα προϊόντα της, ακόμα και σε αυτά που προορίζονται για το βρεφικό δέρμα. Τα προϊόντα της είναι υψηλής αποτελεσματικότητας, είναι ελεγμένα 100% για αλλεργίες, περιλαμβάνουν μόνο τα απαραίτητα συστατικά στη σωστή δόση, είναι δοκιμασμένα σε πολύ ευαίσθητο δέρμα και διαθέτουν προστατευτικές συσκευασίες ώστε να μην αλλοιώνεται η σύνθεση στο πέρασμα του χρόνου. Στοιχεία που τα κάνουν κατάλληλα ακόμα και για μωρά, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.