Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

Παρουσίαση Frezyderm

Η ιστορία της Frezyderm Α.Β.Ε.Ε. ξεκινάει το 1986, όταν ο κύριος Αναστάσιος Αναστασίου διέκρινε την ανάγκη να σχεδιαστούν, να παραχθούν και να αξιοποιηθούν εμπορικά δερματολογικά προϊόντα. Στόχος του ήταν στη συνέχεια η παρουσιάση των προϊόντων μέσω της Ιατρικής Ενημέρωσης σε Δερματολόγους και η διακίνησή τους μέσω του Φαρμακευτικού καναλιού διανομής. Είναι η χρονιά που ιδρύει την Frezyderm Α.Β.Ε.Ε. Σκοπός του ιδρυτή και κατ' επέκταση της εταιρίας, γίνεται ο σχεδιασμός και η παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, που να πληρούν αυστηρά φαρμακευτικά κριτήρια, και τα οποία να καταφέρουν να κερδίσουν την εκτίμηση των δερματολόγων και να αποτελέσουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη τους.Τα επόμενα χρόνια η Frezyderm καταφέρνει να εξελιχθεί ραγδιαία, δημιουργώντας το δικό της Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης δερμοκαλλυντικών προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τη διαρκή εξέλιξη των προϊόντων της καθώς και την ανάπτυξη νέων, που θα ανταποκρίνονται και θα ικανοποιούν ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες των γιατρών. Σε αυτά τα πλαίσια, αναπτύχθηκαν συνεργασίες με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, προκειμένου να μελετηθούν και να αξιολογηθούν τα προϊόντα της, αλλά και να συλλέξει πολύτιμες πληροφοριών και νέα επιστημονικά δεδομένα για όλους τους τύπους καλλυντικών προϊόντων.

Κομβικό σημείο αποτελεί το έτος 2002, όταν η εταιρία εγκαινιάζει το ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής δερμοκαλλυντικών. Πρόκειται για μια μονάδα παραγωγής εξειδικευμένων καλλυντικών προϊόντων, η οποία είναι σύγχρονη, άρτια οργανωμένη και πλήρως εναρμονισμένη στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπρόσθετα, η νέα μονάδα διαθέτει ερευνητικά εργαστήρια στελεχωμένα με άρτια καταρτισμένους και απόλυτα εξειδικευμένους επιστήμονες, καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής καθώς και αποθηκευτικούς χώρους πρώτων υλών και ετοιμοπαράδοτων προϊόντων.Στον τομέα της Επιστημονικής Ενημέρωσης στον χώρο του καλλυντικού, η εταιρία καταφέρνει να κερδίσει την πρώτη θέση ανάμεσα σε μεγάλες πολυεθνικές, έπειτα από μελέτες που εκπονήθηκαν επί σειρά ετών σε Παιδιάτρους και Δερματολόγους.Στη συνέχεια η εταιρία, λαμβάνοντας υπόψη τα σύγχρονα δεδομένα της αγοράς, δημιουργεί το δικό της Τμήμα Πωλήσεων, το οποίο εστιάζει στα φαρμακεία. Έτσι, καταφέρνει να αναπτύξει το δίκτυο της σε όλο τον Ελλαδικό χώρο περιλαμβάνοντας έναν κύκλο 4.500 φαρμακείων, βοηθώντας στην ανάπτυξη του brand name της Frezyderm.Το 2009 είναι το έτος που η Frezyderm εισάγει στην ελληνική αγορά τη Βιολογική Βρεφική Διατροφή. Η διάθεση γίνεται αποκλειστικά από τα Φαρμακεία. Το ίδιο έτος, και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2009 παρουσιάζεται το πρώτο Βιολογικό Βρεφικό Γάλα Frezylac, για να συμπληρωθεί λίγο αργότερα, τον Μάιο του 2010, η σειρά Βιολογικής Βρεφικής Διατροφής με τις Βρεφικές Κρέμες Βιολογικής Προέλευσης Frezylac.Η εταιρία πέραν της ελληνικής αγοράς, έχει καταφέρει να διαθέτει επιτυχώς τα προϊόντα της, σε διεθνείς αγορές στην Μέση Ανατολή, στον Καναδά, στα Βαλκάνια, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Σήμερα, στη διοίκηση της εταιρίας βρίσκονται οι γιοί του ιδρυτή της, Ιωάννης και Ευθύμιος Αναστασίου. Η Frezyderm συνεχίζει να αποτελεί για Ιατρούς πολλών ειδικοτήτων ένα στενό συνεργάτη, όπως Παιδιάτρων, Γυναικολόγων και Δερματολόγων, ενώ συνεχίζει σε καθημερινή βάση να υποστηρίζει έμπρακτα τα ελληνικά φαρμακεία και τη συνεργασία της με αυτά.Η Frezyderm έχει θέσει σαν στόχους τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της, την επιδίωξη επιθετικών προοπτικών ανάπτυξης καθώς και την ολοένα και πιο ανταγωνιστική θέση της σε ένα διαρκώς απαιτητικό περιβάλλον.Φιλοσοφία της εταιρίας είναι μέσω των ποιοτικών της προϊόντων να κάνει αισθητά καλύτερη και πιο ποιοτική την καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Παράλληλα, διατηρεί την πολιτική σεβασμού και ειλικρίνειας στο πρόσωπο του καταναλωτή.