Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

Παρουσίαση Apivita

Apivita

Η ιστορία της APIVITA ξεκινάει από το 1972, όταν δύο νέοι τότε φαρμακοποιοί ο Νίκος και η Νίκη Κουτσιανά, δημιούργησαν τα πρώτα τους φυσικά καλλυντικά με κύριο συστατικό μελισσοκομικά προϊόντα και εκχυλίσματα βοτάνων. Πηγή έμπνευσής τους αποτέλεσε η κοινωνία της μέλισσας, η ελληνική φύση με την μοναδική της βιοποικιλότητα καθώς και ο Ιπποκράτης με την ολιστική του προσέγγιση στην υγεία, την ομορφιά και την ευεξία.
Λίγα χρόνια αργότερα, το 1979, ιδρύουν την APIVITA. Η επωνυμία αποτελείται από τη σύνθεση δύο λατινικών λέξεων. Από τη λέξη Apis που σημαίνει μέλισσα και τη λέξη Vita που σημαίνει ζωή. Ο πλήρης τίτλος μεταφράζεται ως “ζωή της μέλισσας”. Ένας τίτλος που ανταποκρίνεται πλήρως στην φιλοσοφία της εταιρίας, η οποία λειτουργεί όπως και η μέλισσα. Κύριο μέλημα της σε όλη τη διάρκεια της ζωής της, να επιδιώκει συνεχώς να δημιουργεί αξία, τόσο για την κοινωνία, όσο και για το φυσικό περιβάλλον, καθώς και για την οικονομία.
Εκείνο που χαρακτηρίζει την APIVITA ως εταιρεία είναι η ισχυρή της φιλοσοφία, με αξίες, και συμπληρωματικά στοιχεία την κοινωνική υπευθυνότητα, την παράδοση και την καινοτομία. Η εταιρεία εξελίσσεται συνεχώς τόσο σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, όσο και σε προϊόντα, σκοπούς, αξίες, όνειρα και νέα εγχειρήματα.
Στα μεγάλα της επιτεύγματα ανήκει η ανάπτυξη και εδραίωση φυσικών, αποτελεσματικών και ολιστικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, που σε συνολικό αριθμό ξεπερνάνε τα τριακόσια. Στα προϊόντα αυτά έχει ενσωματώσει υψηλής βιολογικής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα, εκχυλίσματα από ελληνικά βότανα, αγνά αιθέρια έλαια και πολλές πράσινες καινοτομίες και ευρεσιτεχνίες.
Η APIVITA δεν είναι απλά μια εταιρεία, αλλά τρόπος ζωής. Ένας τρόπος ζωής που επιλέγει να μοιράζεται με τους εργαζόμενούς της σε Ελλάδα και εξωτερικό, με τους προμηθευτές, τους συνεργάτες μελισσοκόμους και καλλιεργητές, τους πανεπιστημιακούς δάσκαλους και ερευνητές, τους συνεργάτες φαρμακοποιούς και τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο.
Το πάθος και το όραμα που χαρακτηρίζει την APIVITA, έχουν καταφέρει να εξαπλωθεί μέσω των προϊόντων της σε δεκαπέντε χώρες, μεταξύ των οποίων σε Ισπανία, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Αμερική, Κύπρο, Ουκρανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ολλανδία κ.α.