Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

Το Φαρμακείο των Διακοπών

Το Φαρμακείο των Διακοπών

Τι πρέπει να βάλω στο φαρμακείο των διακοπών μου;

Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά όλοι περιμένουμε τις καλοκαιρινές διακοπές. Εκτός όμως από την καλή διάθεση, ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι είναι η οργάνωση αφού για τις μέρες που θα βρίσκεστε σε άλλη πόλη, είναι καλό να είστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

Επομένως, πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας μην ξεχάσετε να συνθέσετε το «φαρμακείο» των διακοπών σας το οποίο θα περιέχει όλα τα προϊόντα που μπορεί να χρειαστείτε.

Ας δούμε λοιπόν, τι υπάρχει στο περιεχόμενο ενός πλήρως εξοπλισμένου φορητού φαρμακείου;

Τα βασικά

Είτε ταξιδεύετε με παρέα, είτε με την οικογένειά σας, πρέπει να σιγουρευτείτε πως έχετε τα απαραίτητα προϊόντα για έναν μικροτραυματισμό. Ποια είναι αυτά; Αυτοκόλλητοι επίδεσμοι, γάζες, καθαρό οινόπνευμα, αντισηπτικό, βαμβάκι και ένα ψαλιδάκι είναι αναγκαία για οποιοδήποτε τραύμα ενώ καλό είναι να έχετε μαζί σας ηλεκτρολύτες σε περίπτωση αφυδάτωσης. Κάτι ακόμη που πρέπει να θυμόμαστε, είναι πως η αλλαγή του περιβάλλοντος –ειδικά όταν ο προορισμός μας είναι στο εξωτερικό- μπορεί πολύ εύκολα να ρίξει την άμυνα του οργανισμού σας. Έτσι, συνίσταται να έχετε μαζί σας προβιοτικά ώστε να είστε σίγουροι πως τίποτα δεν θα χαλάσει τις διακοπές σας!

Προϊόντα που σας προτείνουμε:
Ηλεκτρολύτες Menarini Sustenium με Μαγνήσιο,Κάλιο και Βιταμίνη C
Προβιοτική Πολυδύναμη Α. Vogel

Για τα έντομα και τα κουνούπια

Είναι πολλά τα μικροσκοπικά έντομα που ευημερούν το καλοκαίρι και περνώντας το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε εξωτερικούς χώρους είναι σημαντικό να είμαστε εξοπλισμένοι με προϊόντα που θα βοηθήσουν τόσο στο να αποφύγουμε όσο και στο να αντιμετωπίσουμε τα τσιμπήματά τους. Ένα εντομοαπωθητικό είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε, ενώ καλό είναι να έχουμε μαζί μας μία κρέμα που να δρα για όλα τα τσιμπήματα.

Προϊόντα που σας προτείνουμε:
Άοσμο Εντομοαπωθητικό Uni-Pharma Repel με υαλουρονικό και δράση 8 ωρών
Στικ Korres για τα τσιμπήματα με μελισσόχορτο
Κρέμα FrezyDerm για χρήση αντί κορτιζόνης

Για την προστασία από τον ήλιο

Ο ήλιος είναι ένα από αυτά τα πράγματα που όσο αγαπάμε, τόσο τον μισούμε όταν βλέπουμε τις άσχημες επιπτώσεις του. Δίνοντας τη σωστή σημασία στην επιδερμίδα μας, μπορούμε να απολαύσουμε το σοκολατένιο μαύρισμα χωρίς να υποστούμε καμία από τις συνέπειες. Τι χρειαζόμαστε λοιπόν; Πρόκειται για συνδυασμό προϊόντων. Μια αντηλιακή κρέμα είναι απαραίτητη για να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας από την υπεριώδη ακτινοβολία ενώ χρειάζεται να χρησιμοποιούμε προϊόντα που θα επανορθώσουν την αφυδάτωση που προκαλεί η ηλιοθεραπεία. Αυτό ισχύει όχι μόνο για το σώμα αλλά και για το πρόσωπο μας. Σε περίπτωση που ξεχαστείτε κάτω από τον ήλιο, φροντίστε να έχετε μαζί σας ένα προϊόν για τα εγκαύματα.

Προϊόντα που προτείνουμε:
Αντηλιακό FrezyDerm SPF 50+ ιδανικό για όλη την οικογένεια
Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος Korres με αλόη για μετά τον ήλιο
Apivita μάσκα ενυδάτωσης με θαλάσσια λεβάντα
Flogo κρέμα αντιμετώπισης των εγκαυμάτων

Για να κάνουν τις διακοπές μας πιο εύκολες

Όλοι ξέρουμε πως όσο διασκεδαστικές είναι οι διακοπές, τόσο αγχωτικές μπορούν να γίνουν, ειδικά στην περίπτωση που έχουμε παιδιά. Ο φυσιολογικός ορός είναι ένα από αυτά τα προϊόντα που μας λύνουν τα χέρια, καθώς οι ανεμιστήρες και τα κλιματιστικά καθιστούν την ρινική συμφόρηση αρκετά πιθανή. Επίσης, με τα παιδιά μας να περνούν πολύ χρόνο παίζοντας έξω και συναναστρεφόμενα με άλλα παιδιά, είναι πολύ πιθανό να κολλήσουν ψείρες –ειδικά αν βρίσκονται σε κατασκήνωση-. Προσθέτοντας ένα αντιφθειρικό στο «φαρμακείο» μας, μπορούμε να γλιτώσουμε αυτό τον εφιάλτη.

Βέβαια, είτε έχετε παιδιά είτε όχι, ο εαυτός σας είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να παραμελείτε. Και επειδή διακοπές είναι, θα φάμε και κάτι παραπάνω. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα χαλάσουμε την σιλουέτα που προσπαθούσαμε με κόπο να πετύχουμε όλο το χειμώνα. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συμπλήρωμα που να διευκολύνει την απώλεια βάρους για να μην γεμίζετε τύψεις μετά από κάθε γεύμα.

Προϊόντα που σας προτείνουμε:
Uni-Pharma Repel Anti-lice Prevent προληπτικό αντιφθειρικό 
Ζελεδάκια για απώλεια βάρους

Καλές διακοπές!