Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

Προβιοτικά: 5+1 Συμβουλές για τη σωστή χρήση τους

 Προβιοτικά: 5+1 Συμβουλές για τη σωστή χρήση τους

H φυσική προστασία του εντέρου

Η λήψη αντιβίωσης πολλές φορές κρίνεται αναγκαία, έτσι ώστε, να καταπολεμηθεί κάποια λοίμωξη που ταλαιπωρεί τον οργανισμό μας. Παρά τα οφέλη της αντιβίωσης για το ανοσοποιητικό σύστημα, η χρήση της συχνά συνοδεύεται από παρενέργειες, όπως οι εντερικές διαταραχές (διάρροια), στοματίτιδες και μυκητιάσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί τα αντιβιοτικά διαταράσσουν την φυσιολογική εντερική και κολπική χλωρίδα. Δηλαδή τον πληθυσμό των βακτηρίων, τα οποία ζουν στο γαστρεντερικό σύστημα, στο ουροποιητικό και γεννητικό σύστημα (κολπικός βλεννογόνος). Επίσης, το έντονο άγχος αλλά και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής, μπορούν να διαταράξουν την φυσιολογική χλωρίδα του εντέρου, του κόλπου, της στοματικής κοιλότητας ακόμα και της επιδερμίδας, προκαλώντας εκζέματα.

«STOP» στις ανεπιθύμητες παρενέργειες

Πλέον υπάρχει τρόπος να προλάβουμε τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των αντιβιοτικών και να προστατεύσουμε τον οργανισμό μας απ’ αυτές. Μεγάλοι μας σύμμαχοι: τα προβιοτικά. Δηλαδή μικροοργανισμοί (γαλακτικά ένζυμα), όμοιοι με τα ωφέλιμα βακτηρία του εντέρου και των βλεννογόνων. Περιέχονται φυσικά σε γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως το γιαούρτι και το κεφίρ. Αλλά για να είναι πλήρως αποτελεσματικά, απαιτείται συστηματική λήψη και σε ιδιαιτέρα μεγάλες ποσότητες, γιατί καταστρέφονται από τα οξέα του στομάχου, αλλά και από την ταυτόχρονη χρήση αντιβίωσης. Γι’ αυτό, συνιστάται η λήψη των προβιοτικών μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής, τα οποία περιέχουν πολλά διαφορετικά στελέχη γαλακτικών βακτηρίων. Έτσι, εξασφαλίζουμε την λήψη ικανοποιητικού αριθμού προβιοτικών για το εντερικό και γεννητικό σύστημα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι παθογόνοι μικροοργανισμοί. Τα σκευάσματα, τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε είναι πολλά και ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Το Unipharma Lactolevure είναι ένα προβιοτικό σκεύασμα. Η ειδική του σύνθεση με λυοφιλοποιημένους ζυμομύκητες, γαλακτοβάκιλλους και ενδοσυμβιοτικά βακτήρια (Bifidobacteria) συμβάλει στην καλή λειτουργία του εντέρου και βοηθά στην αποκατάσταση της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου. Αναμφίβολα αποτελεί ιδανική λύση για την δυσπεψία, τον μετεωρισμό, την δυσκοιλιότητα και την διάρροια. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι ένα δισκίο την ημέρα. 

Το Health Aid Acidophilus Plus συνδυάζει τρία στελέχη προβιοτικών, ανθεκτικών στα οξέα του στομάχου, σε ποσότητα 4 δισεκατομμυρίων ανά κάψουλα. Επίσης περιέχει και πρεβιοτικά για βέλτιστα αποτελέσματα. Θεωρείται ιδανικό για όσους πάσχουν από κολίτιδα ή αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την κινητικότητα του εντέρου (δυσκοιλιότητα και διάρροια). Παράλληλα, βοηθά τον οργανισμό να καταπολεμά τους μύκητες, οπότε είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό έναντι των επαναλαμβανόμενων μυκητιάσεων. Ακόμα είναι σημαντικό για την αντιμετώπιση της ακμής και της ατοπικής δερματίτιδας. Είναι κατάλληλο για ενήλικές και παιδιά από ενός έτους.

Το Lactotune Vaginal είναι ένα ενδοκολπικό προϊόν, το οποίο περιέχει προβιοτικά βακτήρια και πρεβιοτικές ίνες. Το συγκεκριμένο σκεύασμα προστατεύει την κολπική χλωρίδα έναντι των παθογόνων βακτηρίων, τα οποία αναπτύσσονται στον κόλπο, ενώ μειώνει ταυτόχρονα το ρΗ του. Παράλληλα, συμβάλει στην θεραπεία της αιδοιοκολπίτιδας, ενώ μειώνει σημαντικά την πιθανότητα επιμόλυνσης, καθιστώντας το εξαιρετικό, για όσες υποφέρουν από επαναλαμβανόμενες κολπικές μυκητιάσεις. Οι γαλακτοβάκιλλοι και τα πρεβιοτικά, τα οποία περιλαμβάνει το σκεύασμα συμβάλουν στην διατήρηση της υγείας του κόλπου. To Lactotune Vaginal μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες άνω των 12 ετών. Η κάψουλα λαμβάνεται κολπικά το βράδυ πριν τον ύπνο.

Χρήσιμες πληροφορίες

-Τα προβιοτικά πρέπει να λαμβάνονται σε διαφορετική ώρα από την λήψη της αντιβίωσης, ιδανικά με απόσταση 2 ωρών.

-Καλό είναι να συνεχίζεται η λήψη τους και μετά το τέλος της αγωγής με αντιβίωση για μια εβδομάδα.

-Τα προβιοτικά αποτελούν την ιδανική αγωγή κατά της διάρροιας χωρίς να προκαλούν παρενέργειες

-Μειώνουν τα συμπτώματα της δυσανεξίας στην λακτόζη.

-Προστατεύουν από την διάρροια των ταξιδιωτών, καθιστώντας τα απαραίτητα σε κάθε ταξίδι.

-Είναι ασφαλή ακόμα και για τα βρέφη και αντιμετωπίζουν τους κολικούς.