Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

Ποια είναι η δικιά σου ρουτίνα ομορφιάς?

Ποια είναι η δικιά σου ρουτίνα ομορφιάς?

Κάθε τύπος δέρματος αλλά και κάθε ηλικία έχει διαφορετικές ανάγκες. Η νέα τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου είναι η εξατομικευμένη περιποίηση. Η Frezyderm με τη σειρά περιποίησης Cream Boosters, δημιούργησε δεκαήμερες θεραπείες, που σε συνδυασμό με τις κατάλληλες κρέμες προσφέρουν στην επιδερμίδα μας αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη. Δες παρακάτω μερικά υποδείγματα και επέλεξε το κατάλληλο.

Καθημερινή φροντίδα του προσώπου κοντά στα 30

Πολλές από εμάς παραμελούμε την επιδερμίδα μας και ανησυχούμε για την εικόνα της, όταν πλέον κάνουν την εμφάνιση τους, τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Δηλαδή, το θαμπό δέρμα, οι λεπτές γραμμές και οι μη εγκατεστημένες ρυτίδες έκφρασης. Βασική αρχή στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, σε κάθε ηλικία, είναι ο καλός καθαρισμός της επιδερμίδας μας. Οπότε:

-Αφαιρούμε τα προϊόντα μακιγιάζ, τους ρύπους και το περισσεύον σμήγμα καθημερινά, πρωί και βράδυ, με το γαλάκτωμα καθαρισμού Frezyderm De-make up 4 σε 1

-Ολοκληρώνουμε τον καθαρισμό με το Frezyderm Mild Wash Foam

-Εφαρμόζουμε την ενυδατική μας κρέμα. Αν δεν συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε ενυδατική κρέμα καθημερινά είναι πολύ πιθανόν το δέρμα μας να είναι αφυδατωμένο. Γι αυτό εφαρμόζουμε αρχικά την Frezyderm Moisturizing plus cream, για να επαναφέρουμε την ενυδάτωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η κρέμα εφαρμόζεται πρωί βράδυ. Το πρωί την συνδυάζουμε με την αντιρυτιδική κρέμα ματιών Frezyderm Anti- Wrinkle Eye Cream.

-Το βράδυ την συνδυάζουμε με το Frezyderm Expression Blocker για 10 ημέρες, για να μειώσουμε την ένταση των λεπτών γραμμών.


Πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης

-Το πρωί εφαρμόζουμε την Frezyderm Αctive block SPF 25, η οποία μας προστατεύει από τη φωτόγηρανση, ενώ έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση πάντα σε συνδυασμό με την κρέμα ματιών.

-Το βράδυ χρησιμοποιούμε την Frezyderm Night Force A + E για την λείανση των ρυτίδων, αλλά και την ενίσχυση της κυτταρικής ανανέωσης.

-Πριν την κρέμα όμως εφαρμόζουμε τον όρο Frezyderm Revitalizing Serum για να αυξήσουμε την ελαστικότητα και να βοηθήσουμε την επιδερμίδα μας να δείχνει ξεκούραστη.

-Τέλος, για 10 νύχτες το μήνα θα ενισχύσουμε την λάμψη της επιδερμίδας μας, χρησιμοποιώντας το Frezyderm Antioxidant Vit C Cream Booster.


Αντιδραστική επιδερμίδα (σπυράκια, κοκκινίλες και κνησμός)

Το αντιδραστικό δέρμα μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι τα σπυράκια, οι κοκκινίλες, η απολέπιση και ο κνησμός.

-Η καθημερινή ρουτίνα περιλαμβάνει το ντεμακιγιάζ με το Frezyderm Ac-norm Micellair Water, που απομακρύνει δραστικά το μακιγιάζ, χωρίς τριβή, μειώνοντας την πιθανότητα ερεθισμού της επιδερμίδας. Ολοκληρώνουμε τον καθαρισμό με το Frezyderm Mild Wash Foam. Αν είμαστε άνω των 40 ετών χρησιμοποιούμε το Frezyderm Mild Wash Liquid, το οποίο είναι σε μορφή τζελ, άρα και πιο απαλό για το δέρμα.

-Eφαρμόζουμε πρωί και βράδυ την Frezyderm Sensitive Red Skin Facial cream, μαζί με το Booster ενυδάτωσης Frezyderm Hyaluronic Acid Cream Booster, για 30 ημέρες στην φάση της έξαρσης. Μετά μπορούμε για ένα δεκαήμερο το μήνα, Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Frezyderm Skin Nursery Vit B Cream Booster προκειμένου να αυξήσουμε την κυκλοφορία του νερού στο δέρμα και να μειώσουμε την απολέπιση.

Ρουτίνα ομορφιάς μετά τα 60

-H καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας ξεκινά με το Frezyderm De-make up 4 σε 1, ασχέτως εάν φοράμε make-up ή όχι. Συνεχίζουμε με το Frezyderm Mild Wash Liquid, που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να την αφυδατώνει.

-Ιδανική κρέμα για τις ώριμες επιδερμίδες είναι η Frezyderm Anti-Wrinkle Rich Day Cream για το πρωί και η Frezyderm Anti-Wrinkle Rich Night Cream για το βράδυ.

-Για να αντιμετωπίσουμε τα πολλαπλά σημάδια γήρανσης, καλό είναι να συνδυάσουμε της κρέμες μας με τα Frezyderm Cream Boosters. Αρχικά για είκοσι ημέρες χρησιμοποιούμε το Frezyderm Skin Nursery Vit B Cream Booster το πρωί πριν την κρέμα μας, ενώ το βράδυ εφαρμόζουμε το Frezyderm Peptides & Stems Cream Booster για να διεγείρουμε την σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Όταν ολοκληρώσουμε την πρώτη 20ήμερη θεραπεία συνεχίζουμε με το Frezyderm Face Tightener Cream Booster, που προσφέρει αύξηση της πυκνότητας του κολλαγόνου, αλλά και σύσφιξη. Το χρησιμοποιούμε για 30 ημέρες, το πρωί. Το βράδυ εφαρμόζουμε πάλι για 30 νύχτες το Wrinkle Plumper Cream Booster που γεμίζει τις ρυτίδες. 

Χαλάρωση στο λαιμό

Η χαλάρωση, ειδικά στην περιοχή του λαιμού, κάνει την εμφάνιση της κοντά στα 30. Εξαιτίας της στάσης του σώματος μας (το κεφάλι κοιτά προς τα κάτω) όταν ασχολούμαστε με το κινητό ή το tablet μας, ο μυς στην περιοχή του λαιμού χαλαρώνει. Με την κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης της Frezyderm μπορούμε να ανακόψουμε και να προλάβουμε την χαλάρωση του δέρματος στην περιοχή του λαιμού.

-Πρώτο βασικό βήμα είναι ο καθαρισμός της περιοχής του λαιμού με το Frezyderm Body Shower Revitalizing Cleanser, που είναι απαλό για το δέρμα, καθώς προστατεύει τον δερματικό φραγμό.

-Συνεχίζουμε με την απολέπιση της επιδερμίδας με το Frezyderm Volpaderm AHA Milk, αρχικά για μια εβδομάδα καθημερινά και στην συνέχεια 2 φορές την εβδομάδα.

-Κατόπιν εφαρμόζουμε στην περιοχή του λαιμού μετά τον καθαρισμό πρωί και βράδυ την Frezyderm Neck Contour Cream πρωί και βράδυ. Την συνδυάζουμε με μια δεκαήμερη θεραπεία με το Frezyderm Elastin Refill Cream Booster το πρωί και με το Frezyderm Peptide & Stems Cream Booster το βράδυ. Στην συνέχεια για ένα εικοσαήμερο χρησιμοποιούμε το Frezyderm Face Lipolysis Cream Booster το βράδυ για αποσυμφόρηση των λιποκυττάρων.

-Μετά για τουλάχιστον δύο μήνες εφαρμόζουμε το πρωί πάντα σε συνδυασμό με την κρέμα μας, το Frezyderm Hyaluronic Acid Cream Booster και το βράδυ το Frezyderm Face Tightener Cream Booster.

Tips

Δεν ξεχνάμε να απλώνουμε τα προϊόντα περιποίησης και στα πλαϊνά του λαιμού.
Επαρκής ποσότητα εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης:
Καθαριστικό σε μορφή αφρού: ένα πάτημα του δοσομετρητή
Καθαριστικό gel: ποσότητα ίση με ένα κέρμα 5 λεπτών
Ενυδατική κρέμα: ποσότητα ίση με ένα κέρμα 50 λεπτών
Όρος προσώπου: ποσότητα ίση με ένα μπιζέλι
Κρέμα ματιών: ποσότητα ίση με μια φακή για κάθε μάτι
Αφήνουμε να περάσουν 2 με 3 λεπτά ανάμεσα στην εφαρμογή των διάφορων προϊόντων π.χ. του ορού και της κρέμας για να προλάβουν να απορροφηθούν από την επιδερμίδα.