Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

Μάθε πώς να προστατεύσεις το δέρμα σου από το κρύο τον χειμώνα

Μάθε πώς να προστατεύσεις το δέρμα σου από το κρύο τον χειμώνα

Η επιδερμίδα μας το χειμώνα ταλαιπωρείται ιδιαίτερα, εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών. Ο κρύος αέρας, η αποτομή εναλλαγή ζέστης-κρύου, αλλά και η χρήση air-condition, αφυδατώνουν την επιδερμίδας μας. Το δέρμα μας γίνεται ξηρό και εύθραυστο. Να τονίσουμε ότι δεν έχει μόνο το πρόσωπο μας ανάγκη ενυδάτωσης, αλλά και όλο το σώμα μας. Δες παρακάτω τα προϊόντα ενυδάτωσης και περιποίησης σώματος για το ξηρό και σκασμένο δέρμα που σου προτείνουμε και διάλεξε το κατάλληλο για σένα.

Ενυδατική κρέμα σώματος με βάση το ελαιόλαδο

Η Korres Pure Greek Olive με Άνθη Ελιάς είναι μια ενυδατική κρέμα σώματος με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία. Απορροφάται άμεσα, ενώ ξεχωρίζει για το υπέροχο άρωμα ανθέων ελιάς.

Γαλάκτωμα σώματος για ξηρές ως πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες

Το Avène Trixera Nutrition Lait Nutri-Fluide είναι λεπτόρρευστό γαλάκτωμα, ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα του ξηρού και πολύ ξηρού ευαίσθητου δέρματος. Επανορθώνει το δερματικό φραγμό, ενώ χάρη στο ιαματικό νερό της Avène, καταπραΰνει το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα και μειώνει την έλλειψη άνεσης της επιδερμίδας μας. Έχει μη λιπαρή υφή για άμεση απορρόφηση και διακριτικό άρωμα. Το Avène Trixera Nutrition Lait Nutri-Fluide είναι κατάλληλο και για παιδιά από 3 ετών και άνω.

Βάλσαμο για το πολύ ξηρό ατοπικό δέρμα

Το La Roche Posay Lipikar Baume AP+ είναι κρέμα βάλσαμο (πλούσια υφή) κατά των ερεθισμών και του κνησμού του ατοπικού, ξηρού/πολύ ξηρού δέρματος. Χάρη στα θρεπτικά συστατικά του (Aqua Posae Filiformis, Βούτυρο Καριτέ) επανορθώνει και ενισχύει τον δερματικό φραγμό. Είναι ιδανικό για νεογέννητα, βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Δεν περιέχει άρωμα και έχει μη λιπαρή υφή, που δεν κολλάει και απορροφάται άμεσα.

Άμεση ανακούφιση από τους ερεθισμούς

Το La Roche Posay Lipikar Stick AP+ είναι ένα stick για το πολύ ξηρό και ερεθισμένο δέρμα με τάση ατοπίας και εκζέματος. Περιέχει Βούτυρο Καριτέ για αναπλήρωση των λιπιδίων, Madecassoside για αντιφλεγμονώδη δράση και γλυκοντικό ψευδάργυρο για αντί-βακτηριδιακή δράση. Ανακουφίζει άμεσα από τον κνησμό, ενώ χάρη στην πρακτική συσκευασία του μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας. Είναι κατάλληλο για παιδιά και βρέφη.

Κρέμα χεριών κατά των πανάδων

Korres Antispot Almond oil & Vitamin C είναι μη λιπαρή κρέμα χεριών κατά των πανάδων, με αντηλιακή προστασία SPF15. Περιέχει αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη C αφήνοντας την επιδερμίδα των χεριών μας πιο ενυδατωμένη, πιο απαλή και απαλλαγμένη από τις καφέ κηλίδες.

Κρεμά χεριών θρέψης και ενυδάτωσης pocket size

Η Garden of Panthenols κρέμα χεριών θρέψης και εντατικής ενυδάτωσης, είναι εμπλουτισμένη με λάδι Ελιάς, Πανθενόλη και Αλλαντοΐνη. Χάρη σε αυτά τα συστατικά ενυδατώνει άμεσα τα ταλαιπωρημένα χέρια. Αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας των χεριών, αφήνοντάς την απαλή και μαλακή. Έχει εξαιρετικά πρακτική συσκευασία pocket size.

Κρέμα χεριών για χέρια με τάση για δερματίτιδα

Η Froika Barrier Cream είναι κρέμα χεριών για όσους υποφέρουν από δερματίτιδες και πολύ ξηρό δέρμα. Είναι ιδανική για τα σκασμένα και ερεθισμένα χέρια, αλλά και για δερματίτιδες (αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής, έκζεμα και ερεθιστική δερματίτιδα). Παράλληλα, θεωρείται κατάλληλη για άτομα που εκτίθενται σε χημικές ουσίες ή σε άσχημες συνθήκες, όπως οι κομμώτριες, αρτοποιοί. Έχει αναπλαστική, μαλακτική και καταπραϋντική δράση. Εφαρμόζουμε την Froika Barrier Cream δύο φορές την ημέρα, σε καθαρό και στεγνό δέρμα.

Καθημερινή φροντίδα των χειλιών

Το Avène Soin Levres Sensibles είναι η καθημερινή φροντίδα για τα χείλη σας. Χάρη στο βούτυρο karité, το κερί μέλισσας και το ιαματικό νερό της Avène χαρίζει στα χείλη μας ενυδάτωση, άνεση και προστασία από την ξηρότητα, ενώ είναι τέλειο ως primer πριν το κραγιόν. Είναι διακριτικά αρωματισμένο με νότες καραμέλας, τριαντάφυλλου και βανίλιας.

Lip Balm για ξηρά και σκασμένα χείλη

Το La Roche Posay Cicaplast Lip Balm είναι ένα επανορθωτικό lip balm για τα χείλη και την περιοχή γύρω από τη μύτη. Καταπραΰνει και επανορθώνει άμεσα τα ξηρά, σκασμένα και ερεθισμένα χείλη. Χάρη στα συστατικά του προστατεύουμε τα χείλη μας από τις εξωτερικές επιθέσεις. Είναι κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Επίσης, συνιστάται και για όσους ακολουθούν θεραπεία για την ακμή.

Ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία στα χείλη

Το Caudalie Lip Conditioner ενυδατώνει και επανορθώνει τα σκασμένα χείλη, ενώ παράλληλα τα προστατεύει χάρη στην μοναδική σύνθεση του, με έλαιο σταφυλιού και βερίκοκου. Ταυτόχρονα είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, εξαιτίας των πολυφαινολών σταφυλιού που περιέχει.

Μάσκα προσώπου εντατικής ενυδάτωσης

Η Caudalie Moisturising Mask είναι μάσκα προσώπου εντατικής ενυδάτωσης. Χάρη στο Vinolevure, το έλαιο σταφυλιού και το υαλουρονικό, που περιέχει, ενυδατώνει και καταπραΰνει άμεσα την επιδερμίδας μας. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Εφαρμόζουμε 2 φορές την εβδομάδα στο πρόσωπο και την αφήνουμε να δράσει για 15 λεπτά. Αν το δέρμα μας είναι πολύ ξηρό ή αφυδατωμένο, μπορούμε να την αφήσουμε και όλη την νύχτα σαν μάσκα ύπνου.

Χρήσιμες συμβουλές

Όλοι οι τύποι δέρματος χρειάζονται ενυδάτωση, ακόμα και οι λιπαρές επιδερμίδες.

Αποφύγετε το πολύ ζεστό νερό κατά την διάρκεια του ντουζ γιατί αφυδατώνει την επιδερμίδα.

Μετά το μπάνιο εφαρμόστε οπωσδήποτε ενυδατική κρέμα, κατάλληλη για τις ανάγκες τις επιδερμίδας σας.

Πίνετε πολύ νερό και ενυδατώνετε συχνά την επιδερμίδα σας για να αποφύγετε την αφυδάτωση.