Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

Λαμπερό πρόσωπο: πώς θα κάνω το δέρμα μου να λάμψει;

Λαμπερό πρόσωπο: πώς θα κάνω το δέρμα μου να λάμψει;
  • Η επιδερμίδα του προσώπου συχνά δείχνει θαμπή και κουρασμένη και δυστυχώς αυτό μας κάνει να δείχνουμε ηλικιακά μεγαλύτερες. Ο τρόπος ζωής μας επηρεάζει πάρα πολύ την εικόνα της επιδερμίδας μας. Το άγχος, η κούραση, η καθημερινή έκθεση στον ήλιο, η ατμοσφαιρική ρύπανση, η μη ισορροπημένη διατροφή και φυσικά το κάπνισμα κάνουν την επιδερμίδα μας θαμπή και άτονη.
    Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του θαμπού δέρματος;
    Το δέρμα χάνει την λάμψη του και η επιδερμίδα δείχνει πιο τραχεία λόγο της αφυδάτωσης. Η επιδερμίδα χάνει τον ομοιόμορφο τόνο και κάνουν την εμφάνιση τους οι καφέ κηλίδες. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου φαίνονται πιο κουρασμένα, ειδικά το δέρμα στην περιοχή των ματιών, που είναι και πιο ευαίσθητο. Πέρα από τις λεπτές γραμμές διαστέλλονται οι πόροι του δέρματος, η λιπαρότητα στην περιοχή του Τ αυξάνεται, ενώ σε αλλά σημεία του δέρματος εμφανίζεται ξηρότητα ή μπορεί να συνυπάρχουν και τα δύο ταυτόχρονα. Τέλος, το δέρμα μας γίνεται πιο εύθραυστο και είναι επιρρεπές σε ερεθισμούς και κοκκινίλες.
    Ποια είναι τα βήματα για να χαρίσουμε λάμψη στο δέρμα μας;
    Το πρώτο και βασικότερο βήμα για να επαναφέρουμε την χαμένη λάμψη στην επιδερμίδα μας είναι ο ύπνος και η ισορροπημένη διατροφή. Επίσης, η έλλειψη βιταμινών ευθύνεται για την θαμπή όψη. Πολύ σημαντικός για την υγεία της επιδερμίδας είναι ο βραδινός ύπνος γιατί μετά τα μεσάνυχτα αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και η επιδερμίδα μας αναγεννάται. Ακόμα είναι βασικό να εντάξουμε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς προϊόντα που περιέχουν συστατικά που επαναφέρουν την λάμψη στην επιδερμίδα μας όπως η βιταμίνη C.
    Τι είναι η βιταμίνη C και τι προσφέρει στην επιδερμίδα μας;
    Η βιταμίνη C έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συνήθως βρίσκεται στα εσπεριδοειδή. Η λήψη της βιταμίνης C μόνο μέσω της διατροφής δεν είναι αρκετή για την επιδερμίδα μας. Έτσι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε προϊόντα ομορφιάς που την περιέχουν, καθώς η βιταμίνη C προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Ακόμη λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα.
    Απαραίτητα συστατικά για λαμπερό δέρμα
    Σαλικυλικό οξύ
    To σαλικυλικό οξύ χάρη στις απολεπίστηκες του ιδιότητες απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τα οποία φράσσουν τους πόρους και κάνουν το δέρμα θαμπό. Είναι ιδανικό προϊόν για να κάνει το δέρμα μας να λάμπει και ανάλογα με την αναλογία αλλά και τον τύπο του προϊόντος μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε τύπο επιδερμίδας.
  • Γλυκολικό οξύ
    Το γλυκολικό οξύ ανήκει στην ομάδα των άλφα υδροξυοξέων - ΑΗΑ-, είναι φυτικό συστατικό και παράγεται από το ζαχαροκάλαμο. Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, προσφέρει βαθιά απολέπιση της επιφανειακής στιβάδας της επιδερμίδας, καθαρίζοντας σε βάθος τους πόρους. Οπότε περιορίζει την εμφάνιση μαύρων στιγμάτων αλλά και την λιπαρότητα. Παράλληλα μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, κάνοντας το δέρμα να δείχνει πιο λαμπερό και νεανικό. Είναι ιδανικό για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος, ενώ σε συγκεντρώσεις μικρότερες του 10% δεν ερεθίζει την επιδερμίδα.
    Viniferine
    H Viniferine προέρχεται από το εκχύλισμα χυμού σταφυλιού. Είναι 62 φορές που δραστική από την βιταμίνη C σε ότι αφορά την λάμψη και την ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας. Χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση στο δέρμα μας. Παράλληλα είναι ιδανική για την αντιμετώπιση των καφέ κηλίδων και του ανομοιόμορφου τόνου της επιδερμίδας μας.
    Δες και δοκίμασε τα παρακάτω προϊόντα για να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου την χαμένη λάμψη της.
    Μάσκα για λάμψη
    Ξεκινήστε την περιποίηση της επιδερμίδας σας με την υφασμάτινη μάσκα Nip+Fab Vitamin C Fix Sheet Mask. Αυτή η υφασμάτινη μάσκα λάμψης είναι εμπλουτισμένη με ένα μείγμα ενεργών συστατικών (Citrus Fruit Extract και νερό καρύδας) και Βιταμίνης C.
    Ορός λάμψης
    Ο ορός της La Roche Posay Pure Vitamin C10 περιέχει καθαρή βιταμίνη C, σαλικυλικό οξύ και neurosensine, το οποίο δρα ενάντια στις ρυτίδες και τη θαμπή όψη. Απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που θέλει να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων, να επαναφέρει τον ομοιόμορφο τόνο και την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας.
    Caudalie Vinoperfect ολοκληρωμένη φροντίδα για λαμπερή επιδερμίδα
    Το Caudalie Set Vinoperfect σας δίνει δώρο μαζί με το Vinoperfect Serum το Concentrated Brightening Eclat 50ml και 15 ml από την Glycolic Night Cream. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση ενάντια στις καφέ κηλίδες, ενώ προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Ο ορός κατά των κηλίδων Vinoperfect Radiance Serum, περιέχει το πατενταρισμένο συστατικό Viniferine. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία. Η λοσιόν Concentrée Éclat είναι εμπνευσμένη από την ασιατική ρουτίνα ομορφιάς, εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας και πριν τον όρο μας. Χάρη στο γλυκολικό οξύ, τη λευκή παιώνια και το νερό από σταφύλι, το οποίο περιέχει απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αναγέννα το δέρμα και επαναφέρει
  • την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας. Η Caudalie Glycolic Night Cream είναι κρέμα νυκτός που κάνει ελαφρά απολέπιση για να ξυπνήσουμε το πρωί με λαμπερό δέρμα. Με συστηματική χρήση οι κηλίδες μειώνονται ορατά και ο τόνος του δέρματος γίνεται πιο ομοιόμορφος.
    Λάμψη και πρώτα σημάδια γήρανσης
    Το πακέτο προσφοράς Korres Wild Rose περιλαμβάνει την Korres Wild Rose Κρέμα Ημέρας για Λάμψη & Πρώτες Ρυτίδες για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες, το Korres Wild Rose Διφασικό Booster Vitamin C 15% και mini product από το Korres Τσαϊ του Ολύμπου Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού. Η κρέμα και το Booster περιέχουν άγριο Τριαντάφυλλο που είναι φυσική πηγή βιταμίνης C. Ακόμα το Διφασικό booster λάμψης με 15% Super Vitamin C είναι ενισχυμένο με 5πλάσια περιεκτικότητα καθαρής Super Vitamin C και σε συνδυασμό με το λάδι Άγριου Τριαντάφυλλου, βοηθά σε όλα τα σημάδια πρόωρης γήρανσης και χαρίζει ξεκούραστη,αψεγάδιαστη και λαμπερή επιδερμίδα.
    Αντιρυτιδική δράση και λάμψη
    Το Garden Beauty Bag Limited Edition No 5 είναι ένα πακέτο ομορφιάς, το οποίο περιέχει τη Garden Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου και Ματιών με πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και λάδι ελιάς, που τονώνει, ενυδατώνει το δέρμα και επαναφέρει την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας και τη Garden Peel-off Glitter Mask μάσκα προσώπου για βαθειά ενυδάτωση και άμεση σύσφιξη. Και τέλος μια μικρή συσκευασία από το Garden Micellar Water All in One, το οποίο είναι ένα νερό, που αφαιρεί το μακιγιάζ, καθαρίζει και τονώνει, χωρίς να χρειάζεται να ξεπλυθεί στη συνέχεια.