Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

Καλοκαίρι και αφυδατωμένη επιδερμίδα: πώς να το αποτρέψεις

Καλοκαίρι και αφυδατωμένη επιδερμίδα: πώς να το αποτρέψεις

Το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του οργανισμού μας. Είναι φτιαγμένο για να μας προστατεύει από το εξωτερικό περιβάλλον και τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να ενέχει. Το δέρμα μας είναι ευαίσθητο στις συνθήκες του περιβάλλοντος και γι' αυτό οι ακραίες συνθήκες το επηρεάζουν πάντα. Ιδίως οι συνθήκες που επικρατούν την εποχή του καλοκαιριού, όπως η ζέστη και η υγρασία, η έντονη ηλιοφάνεια μπορούν να το αφυδατώσουν πολύ γρήγορα. Γι' αυτό κι εμείς σου προτείνουμε τρόπους να διατηρείς ενυδατωμένη την επιδερμίδα σου αυτό το καλοκαίρι!

Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου ενώ κάνεις ηλιοθεραπεία
Εσύ χαίρεσαι τον ήλιο, αλλά η επιδερμίδα σου ακόμα και στη σκιά αφυδατώνεται. Για να το αποτρέψεις αυτό χρησιμοποίησε ιαματικό νερό σε μορφή σπρέϋ για να διατηρείς το δέρμα συνεχώς ενυδατωμένο. Μπορείς να δεις τα παρακάτω:

Avene Eau Thermale Spray Ιαματικού Νερού
Το συγκεκριμένο ιαματικό νερό εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή ιαματικού νερού και δεν έχει ημερομηνία λήξης! Διατηρεί συνεχώς τις καταπραϋντικές και ενυδατικές του ιδιότητες.

La Roche Posay Ιαματικό ενυδατικό νερό
Ιαματικό νερό σε σπρέυ για την ενυδάτωση της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Vichy Eau Thermale
Ιαματικό νερό που αναζωογονεί την επιδερμίδα και αναδεικνύει τη λάμψη της.

Μη ξεχνάς το after sun μετά την ηλιοθεραπεία
Το καλοκαίρι πάντα ο ήλιος είναι δυνατός και οι περισσότεροι επιθυμούμε μια μαυρισμένη , σοκολατί επιδερμίδα. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε όμως είναι ότι η μεγάλης διάρκειας ηλιοθεραπεία φέρνει και αφυδάτωση του οργανισμού που μπορεί να οδηγήσει σε πονοκεφάλους και ναυτία, αλλά και αφυδάτωση της επιδερμίδας μας. Παρακάτω σου προτείνουμε γαλακτώματα για μετά τον ήλιο που και θα κρατήσουν την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και θα παρατείνουν το μαύρισμα σου!

Caudalie Tan prolonging after sun
Η τέλεια λοσιόν που θα ενυδατώσει το δέρμα και θα το αρωματίσει ελαφρά, καθώς και θα βοηθήσει στην παράταση του μαυρίσματος σου. Με θρεπτικό λάδι καρύδας, καταπραϋντικό νερό σταφυλιών και ενυδατική αλόη βέρα.

Korres After Sun Δροσιστικό Τζελ Προσώπου & Σώματος Γιαούρτι 150ml
Τζελ για το πρόσωπο και το σώμα με Γιαούρτι και εκχυλίσματα Epilobium Angustifolium και Μάραθου. Δροσίζει, ανακουφίζει και φροντίζει το δέρμα. Aυξάνει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, καταπραΰνει άμεσα την κοκκινίλα.

Apivita After Sun Ενυδατική Δροσιστική Κρέμα/Τζελ Προσώπου & Σώματος 150ml
Ενυδατική και δροσιστική κρέμα-τζελ για το πρόσωπο και το σώμα με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση. Παρέχει ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Συμβουλές για ενυδατωμένη επιδερμίδα
-Αποφεύγουμε τον ήλιο
-Πίνουμε αρκετό νερό
-Ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή