Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

Ήλιος και λιπαρό δέρμα με τάση ακμής

Ήλιος και λιπαρό δέρμα με τάση ακμής

Η έκθεση μας στον ήλιο - με μέτρο βέβαια - είναι ευεργετική για τον οργανισμό μας. Καταρχάς συμβάλλει στην σύνθεση της βιταμίνης D, απαραίτητη για την υγεία των οστών, αλλά και για το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Την ίδια ώρα, ανεβάζει την διάθεση μας γιατί αυξάνει τα επίπεδα της σεροτονίνης. Όμως, παρά τα οφέλη του, ο ήλιος κρύβει και κίνδυνους. Η έκθεση μας στον ήλιο χωρίς αντιηλιακή προστασία ευθύνεται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό για την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Και αυτό γιατί καταστρέφει την ελαστίνη και το κολλαγόνο της επιδερμίδας. Πέρα από την γήρανση όμως, η έκθεση στον ήλιο προκαλεί και άλλες δερματικές βλάβες, όπως οι κηλίδες αλλά και οι αλλεργίες.

Επίσης, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει επιδείνωση της ακμής. Δυστυχώς, πολλοί από εμάς με λιπαρό ή ακνεϊκό δέρμα αποφεύγουν τη χρήση αντιηλιακού, πιστεύοντας ότι ο ήλιος βοηθά στην αντιμετώπιση της ακμής επειδή οι ατέλειες δεν είναι τόσο εμφανείς εξαιτίας του μαυρίσματος, αλλά και γιατί πράγματι ο ήλιος μαζί με το θαλασσινό αλάτι έχει μία ήπια αντιφλεγμονώδη δράση. Τα οφέλη όμως διαρκούν όσο και το καλοκαίρι. Η ακμή μετά επιδεινώνεται γιατί εξαιτίας του ήλιου και της ζέστης, οι σμηγματογόνοι υπερλειτουργούν κάνοντας την λιπαρότητα πιο έντονη. Αρκετοί αποφεύγουν τη χρήση των αντιηλιακών, είτε γιατί φοβούνται ότι επιδεινώνουν την ακμή, είτε γιατί προτιμούν τη χρήση άλλων καλλυντικών προϊόντων, όπως το make-up με χαμηλό δείκτη προστασίας. Είναι αντιληπτό ότι κάποιοι προσπαθώντας να καλύψουν τις ατέλειες επιλέγουν τα λάθος προϊόντα και στο τέλος δε βοηθούν το δέρμα τους. Εμείς, όμως θα σας προτείνουμε το κατάλληλο αντιηλιακό για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, που αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε το αντίστοιχο με χρώμα για να έχετε και την κάλυψη των ατελειών.

 Αν έχεις λιπαρό δέρμα ή δέρμα με τάση ακμής, που εμφανίζει εύκολα σημάδια μετά την έκθεση στον ήλιο, το La Roche Posay Anthelios 50+ Anti-Imperfections είναι το ιδανικό για σας. Εκτός από την μη λιπαρή υφή του, είναι εμπλουτισμένο με Σαλικυλικό Οξύ και Νιασιναμίδη, τα οποία μειώνουν τις υπάρχουσες ατέλειες και βοηθούν στην πρόληψη δημιουργίας χρωματικών σημαδιών.

Αν σας αρέσουν οι εξαιρετικά λεπτόρρευστες υφές, θα αγαπήσετε το La Roche Posay Promo Anthelios Shaka Fluid Invisible Αντηλιακό SPF50+ 50ml & Δώρο Hyalu B5 Serum Αντιρυτιδικός Ορός 10ml. Αυτή η αντιηλιακή κρέμα προσώπου είναι ιδανική ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα, αλλά και το δέρμα που είναι αλλεργικό στον ήλιο. Χάρη στην λεπτόρρευστη υφή δεν αντιλαμβάνεστε ότι φοράτε αντιηλιακό. Είναι  ανθεκτικό στο νερό, στον ιδρώτα και την άμμο.

Για όσους δε θέλουν και δεν είναι απαραίτητο λόγω φωτότυπου να φορούν αντιηλιακά με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας, το Apivita Promo Suncare Oil Balance Face Sun Cream SPF30 Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής, 50ml & Δώρο After Sun Fig & Aloe για Πρόσωπο και Σώμα 100ml & Νεσεσέρ είναι αυτό που αναζητούν. Συνδυάζει την αντηλιακή προστασία με την ρύθμιση της λιπαρότητας.

Η FrezyDerm Active Sun Screen Fluid SPF50 είναι η κατάλληλη για όσες δεν θέλουν να χρησιμοποιούν πολλά προϊόντα το πρωί. Γιατί παρά τη λεπτόρρευστη υφή, η οποία δε βαραίνει το δέρμα, παρέχει ενυδάτωση κα προστασία από την φωτογήρανση. Ακόμα έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Παράλληλα, χάρη στην μαύρη χρώση της αντιηλιακής υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής της και εξασφαλίζει ομοιόμορφη επάλειψη της. Να αναφέρουμε ότι, η μαύρη χρώση που οφείλεται στον ενεργό άνθρακα δεν βάφει το δέρμα ούτε είναι εμφανής μόλις απορροφηθεί το αντηλιακό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα αντιηλιακά με χρώμα, μας παρέχουν την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο σε συνδυασμό με φυσική κάλυψη των ατελειών μας. Η Korres Κόκκινο Σταφύλι Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου spf50 Ματ με Χρώμα απορροφάται άμεσα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα. Χάρη στα δραστικά συστατικά της όπως το Κόκκινο Σταφύλι, βοηθάει στη μείωση των πανάδων και απαλύνει την εμφάνιση των ρυτίδων.

Εάν έχετε δέρμα με ακμή, το οποίο υποφέρει από ξηρότητα και ερεθισμούς εξαιτίας της φαρμακευτικής αγωγής που ακλουθούσατε, η Froika AC Suncare Cream SPF50+ σχεδιάστηκε για εσάς, καθώς είναι μια μη λιπαρή αντιηλιακή κρέμα με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας, που έχει σμηγματορυθμιστική και κερατορυθμιστική δράση. Παράλληλα, περιέχει υαλουρονικό οξύ, που βοηθά στην ενυδάτωση και καταπράϋνση του δέρματος.

Tips για την σωστή εφαρμογή του αντιηλιακού

Εφαρμόστε το προϊόν 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο.

Χρησιμοποιείτε αρκετή ποσότητα. Για το πρόσωπο ενός ενήλικα απαιτείται ποσότητα που αντιστοιχεί σε 1 κουταλάκι του γλυκού.