Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

Ας γνωρίσουμε τη Caudalie

Ας γνωρίσουμε τη Caudalie

Η διαδρομή της Caudalie στην κοσμετολογία, ξεκίνησε σε ένα αμπελώνα στο Μπορντό, ο οποίος δημιουργήθηκε από τους ιδρυτές της εταιρείας, ύστερα από απόφαση τους να στραφούν σε προϊόντα της φύσης. Γνωρίζοντας τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του σταφυλιού κυκλοφόρησαν το 1995 τα πρώτα 3 προϊόντα τους, που περιείχαν πολυφαινόλες σταφυλιού. Παράλληλα, το 1999 άνοιξαν το πρώτο Vinothérapie Spa στο κτήμα τους.

Τα προϊόντα της Caudalie είναι αποτέλεσμα της αγάπης των ιδρυτών της για την φύση και οτιδήποτε φυσικό. Γι΄ αυτό από το 2012 συμμετέχουν στο κίνημα 1% για τον πλανήτη. Έτσι το 1% των ετήσιων πωλήσεων της παγκοσμίως, διατίθεται για την χρηματοδότηση προγραμμάτων αναδάσωσης.

Τα προϊόντα της Caudalie περιέχουν φυσικά συστατικά, όπως το νερό από σταφύλι και την ρεσβερατρόλη, που αποτελεί και πατέντα της εταιρίας. Είναι απολύτως φυσικά, ενώ στην σύνθεση τους δεν περιέχουν ζωικά προϊόντα, ορυκτά έλαια, λανολίνη, βαζελίνη και αλλεργιογόνα. Ακόμα και οι συσκευασίες των προϊόντων της είναι από ανακυκλώσιμα υλικά.

Παρακάτω θα βρείτε τα αγαπημένα μας προϊόντα της Caudalie για να διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς.

Δροσιστικό νερό από εκχύλισμα σταφυλιού

Το Caudalie Grape Water είναι ένα ενυδατικό mist για το δέρμα. Είναι νερό σταφυλιού, με εξαιρετικές ιδιότητες για το δέρμα μας. Εκτός από την ενυδάτωση, που προσφέρει, καταπραΰνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα μας, ειδικά την ευαίσθητη. Μπορείτε να το έχετε συνέχεια μαζί σας και να το χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για να φρεσκαριστείτε.

Αφρός καθαρισμού

Ο Caudalie Instant Foaming Cleanser είναι αφρός καθαρισμού προσώπου. Είναι εμπλουτισμένος με εκχύλισμα σταφυλιού και φασκόμηλο. Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, αφήνοντας το λαμπερό, χωρίς να το αφυδατώνει. Είναι ιδανικό για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου, ενώ μία φορά την εβδομάδα μπορείτε να το αναμείξετε με το Caudalie Deep Cleansing Exfoliator για πιο βαθύ καθαρισμό.

 Primer και Setting Spray

Το Caudalie Beauty Elixir είναι το best seller προϊόν της εταιρίας. Εμπνευσμένο από το Ελιξήριο Νεότητας της Βασίλισσα της Ουγγαρίας τον 16ο αιώνα διαθέτει μια μοναδική φόρμουλα. Φτιαγμένο με 100% φυσικά συστατικά και γεμάτο με δυνατά εκχυλίσματα φυτών, δίνει μια άμεση λάμψη στην επιδερμίδα.
Είναι ένα «πολυεργαλείο» στα χέρια των make-up artists, καθώς έχει πολλές χρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί, είτε σαν βάση πριν το μακιγιάζ γιατί δίνει λάμψη, συσφίγγει τους πόρους και λειαίνει τις λεπτές γραμμές, είτε πάνω από το μακιγιάζ σαν setting spray για να σταθεροποιήσει το foundation.

Ορός κατά της αφυδάτωσης

Το Caudalie Vinosource S.O.S Serum είναι ένα ενυδατικό serum για την αφυδατωμένη επιδερμίδα. Χάρη στο νερό από σταφύλι και αγγούρι, που περιέχει και στα εκχυλίσματα κίτρου, μανταρινιού και μέντας, ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, αφήνοντας την απαλή και αναζωογονημένη. Αυτή η συμπυκνωμένη φόρμουλα προσφέρει ενυδάτωση, που διαρκεί χωρίς να βαραίνει το δέρμα, χάρη στην μη λιπαρή υφή του. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, που υποφέρει από αφυδάτωση.

Ορός κατά των πανάδων

Το Caudalie Vinoperfect Radiance Serum είναι το νούμερο «1» προϊόν κατά των πανάδων, στα γαλλικά φαρμακεία από το 2008. Πέρα από τα αλλά φυσικά συστατικά περιέχει και την πατενταρισμένη δραστική ουσία Viniferine, που είναι 62 φορές πιο δραστική από την βιταμίνη C. Το Caudalie Vinoperfect Radiance Serum επαναφέρει την λάμψη στην επιδερμίδα, διορθώνει το χρωματικό τόνο, ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση των πανάδων. Δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ.

Σύσφιξη και αντιρυτιδική δράση

Η Caudalie Resveratrol(Lift) Face Lifting Soft Cream είναι συσφικτική και αντιρυτιδική κρέμα. Ο συνδυασμός της ρεσβερατρόλης με το υαλουρονικό οξύ, βοηθά τα κύτταρα της επιδερμίδας μας να παράγουν περισσότερο υαλουρονικό οξύ, αυξάνοντας την ελαστικότητα της. Ακόμα είναι εμπλουτισμένη με πούδρες, που χαρίζουν ματ αποτέλεσμα κατά την εφαρμογή της κρέμας, καθιστώντας την εξαιρετική βάση για το foundation.

 Πολλαπλά σημάδια γήρανσης

Η Caudalie Premier Cru the Eye Cream είναι κρεμά ματιών κατά των πολλαπλών σημείων γήρανσης, καθώς αποτελεί ένα μείγμα από όλα τα πατενταρισμένα συστατικά των προϊόντων της Caudalie. Έχει ισχυρή αντιρυτιδική και συσφυκτική δράση, χάρη στο υαλουρονικό και τα πεπτίδια που περιέχει. Παράλληλα, μειώνει τις σακουλές και τους μαύρους κύκλους, εξαιτίας της καφεΐνης, ενώ χαρίζει άμεση λάμψη στο βλέμμα.

Δείτε αναλυτικά όλη τη συλλογή των προϊόντων της Caudalie ΕΔΩ.