Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

Αποτελεσματικό αδυνάτισμα: τι συμπληρώματα διατροφής χρειάζεσαι

Αποτελεσματικό αδυνάτισμα: τι συμπληρώματα διατροφής χρειάζεσαι

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι περισσότεροι έχουμε μπει στη διαδικασία δίαιτας και άσκησης για να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας για την παραλία. Είτε κάνεις αυστηρή δίαιτα, είτε πιο προσεγμένη διατροφή υπάρχουν σίγουρα συμπληρώματα που χρειάζονται στον οργανισμό σου και άλλα που μπορούν να σε βοηθήσουν στο στόχο σου. Ας τα ανακαλύψουμε παρέα. 

Συμπληρώματα σε περιόδους δίαιτας

Σε περιόδους έντονης δίαιτας η λήψη ενός πολυβιταμινούχο συμπληρώματος, ενισχυμένου με σύμπλεγμα μετάλλων σου διασφαλίζει την πρόσληψη μικροθρεπτικών συστατικών, που μπορεί να μη λαμβάνονται σε ικανές ποσότητες στην δίαιτα που ακολουθείς. Σου προτείνουμε :

Συμπληρώματα για αύξηση μεταβολισμού

Ένα ιχνοστοιχείο που μπορεί να σε βοηθήσει στη ρύθμιση του μεταβολισμού είναι το χρώμιο. Ενισχύει τη δράση της ινσουλίνης, επηρεάζει το μεταβολισμό των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπιδίων. Το κρέας , τα οστρακοειδή και το ψάρι είναι πολύ καλές πηγές του. Η λήψη χρωμίου μειώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη κι έτσι μειώνεται η γλυκόζη που γίνεται λίπος. Δοκίμασε :

Ένα άλλο συστατικό που μπορεί  να σε βοηθήσει είναι ο πράσινος καφές. Τα κύρια συστατικά είναι τα chlorogenic acids, που μειώνουν την ποσότητα γλυκόζης στο αίμα και κινητοποίηση του οργανισμού για καύση λίπους ως πηγή ενέργειας. Δοκίμασε :

Συμπληρώματα για μείωση όρεξης

Υπάρχει μια συσχέτιση των επιπέδων της σεροτονίνης στον οργανισμό και στην όρεξη για φαγητό. Υψηλά επίπεδα σεροτονίνης οδηγούν σε μειωμένη όρεξη. Το 5-HTP αποτελεί μια μορφή του αμινοξέος της τρυπτοφάνης, που είναι πρόδρομος ουσία της σεροτονίνης στον οργανισμό. Δοκίμασε :

Η κατανάλωση τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες προκαλούν το αίσθημα του κορεσμού, περιορίζουν τις υπογλυκαιμίες στη διάρκεια της δίαιτας,με την επιβράδυνση του ρυθμού απορρόφησης της γλυκόζης από το έντερο. Δοκίμασε:

Ένα συστατικό που μειώνει το σωματικό λίπος είναι το CLA (Conjugated Linoleic Acid). Βρίσκεται στο κρέας και τα γαλακτοκομικά που προέρχονται από θηλαστικά. Οδηγεί σε μείωση του λίπους και ταυτόχρονη αύξηση της άλιπης σωματικής μάζας. Για αυτό το λόγο μπορεί στη ζυγαριά να μην είναι ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα αλλά η σύνθεση και η εικόνα του σώματος αλλάζει και αυξάνεται ο μεταβολικός ρυθμός σε ηρεμία. Δοκίμασε: