Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

Αντιηλιακό: Ο σύμμαχος της επιδερμίδας που δεν πρέπει να αμελούμε

Αντιηλιακό: Ο σύμμαχος της επιδερμίδας που δεν πρέπει να αμελούμε

Αντιηλιακό: Ο σύμμαχος της επιδερμίδας που δεν πρέπει να αμελούμε

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το αντιηλιακό γίνεται ο καθημερινός μας σύμμαχος απέναντι στην έκθεση στον ήλιο και την επιβλαβή ακτινοβολία. Πλήθος προϊόντων, όπως τα αντιηλιακά προσώπου και σώματος, οι λοσιόν και τα λάδια παρέχουν ισχυρή προστασία, κάλυψη αλλά και πρόληψη απέναντι στα σημάδια που αφήνει ο ήλιος.
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το αντιηλιακό συνίσταται να χρησιμοποιείται καθ’ όλη τη  διάρκεια του χρόνου καθώς η ηλιακή ακτινοβολία επηρεάζει την επιδερμίδα ακόμα και το χειμώνα.  
Μερικά από τα σημάδια που προκαλούνται από την έκθεσή μας στον ήλιο είναι η φωτογήρανση ( η επίδραση των ακτινοβολιών UVA και UVB στο πρόσωπό, που δημιουργεί γραμμές, τραχύτητα και σημάδια πρόωρης γήρανσης), οι πανάδες και ο ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος. Οι συνέπειες δεν φαίνονται πάντα άμεσα, αλλά πολλές φορές εκδηλώνονται μακροπρόθεσμα (έπειτα από 10–20 χρόνια), όταν πια δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιμετωπιστούν.
Τα ανοιχτόχρωμα, ακνεϊκά και ευαίσθητα ή ευερέθιστα δέρματα είναι πιο επιρρεπή σε αυτές τις παθήσεις. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να προλαμβάνουμε την εμφάνισή τους, παρά να οδηγούμαστε σε θεραπείες.
Κατανοώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας μας, μπορούμε να επενδύσουμε στα κατάλληλα προϊόντα, που θα μας προστατέψουν αποτελεσματικά κατά την έκθεσή μας στον ήλιο, χωρίς να επιβαρύνουν το δέρμα.
Τι σου προτείνουμε:

    Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου κατά των πανάδων Korres Red Grape Antispot SPF50
Αντιρυτιδική/αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων με υψηλό δείκτη προστασίας SPF50. Η κρέμα αυτή προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση, κύρια αιτία δημιουργίας ρυτίδων, χάρη στα ενεργά της συστατικά (εκχύλισμα κόκκινου σταφυλιού και curcuma longa). Κρατήστε το πρόσωπό σας ενυδατωμένο και λαμπερό κάθε μέρα.
    Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου Ματ La Roche Posay Anthelios XL Dry Touch SPF 50+
Αντιηλιακή κρέμα προσώπου για το ευαίσθητο έως αλλεργικό στον ήλιο δέρμα. Η κρέμα αυτή μας προστατεύει ενάντια στην  UVA/UVB ακτινοβολία  και στις βλάβες που οφείλονται στην ατμοσφαιρική ρύπανση. Έχει υφή Dry touch που σημαίνει διπλή δράση κατά της γυαλάδας, άμεση απορρόφηση, εξαιρετικό ματ αποτέλεσμα. Ιδανική για μικτό-λιπαρό δέρμα.
    Αντιηλιακή κρέμα προσώπου για ενυδάτωση και αντιγήρανση Frezyderm Active Sun Screen SPF50+
Αντηλιακό προσώπου Frezyderm για ενυδάτωση και αντιγήρανση, με δείκτη προστασίας SPF50+. Η πλούσια, καινοτόμος σύνθεσή την καθιστά ιδανική για καθημερινή χρήση, για κάθε τύπο δέρματος ( κατάλληλη και για φωτοευαίσθητη επιδερμίδα) και για κάθε ηλικία. Προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη και η μαύρη χροιά της διευκολύνει την εφαρμογή, χωρίς να αφήνει σημάδια στο πρόσωπο.
Κλείνοντας, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε να βάζουμε το αντιηλιακό μας μισή ώρα πριν την έκθεσή μας στον ήλιο και να το ανανεώνουμε τακτικά. Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία, γι’αυτό επιλέγουμε το κατάλληλο προϊόν για το δέρμα μας και το φοράμε καθημερινά.