Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

Maskne: τι είναι και ποια η αντιμετώπισή της?

Maskne: τι είναι και ποια η αντιμετώπισή της?

Εν μέσω πανδημίας και λόγω έλλειψης εμβολίου και φαρμάκου, η χρήση μάσκας θεωρείται απαραίτητη ενάντια στην μάχη μας με τον ιό, τα σπυράκια όμως που τη συνοδεύουν όχι. Ας μάθουμε τι είναι αυτός ο νέος όρος maskne και πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το φαινόμενο.

Maskne τι είναι: όρος που βγαίνει από τις λέξεις mask+acne που σημαίνει ακμή που προκύπτει λόγω της χρήσης της μάσκας. Η χρήση μάσκας για πολύ ώρα και το αυξημένο επίπεδο υγρασίας και βακτηρίων που αναπτύσσονται όσο μιλάμε είναι οι βασικές αιτίες που μπλοκάρουν τους πόρους και οδηγούν σε σπυράκια και ακμή. Η επαφή της μάσκας με το δέρμα και τα βακτήρια που αναπτύσσονται λόγω της ομιλίας αυξάνουν τη φλεγμονή του δέρματος, κύρια αιτία της ακμής. Η ακμή αυτή διαφέρει από την ακμή της εφηβείας στο ότι στην εφηβεία το γνώρισμα είναι λιπαρότητα στη ζώνη του Τ που αφορά το μέτωπο, το μεσόφρυο, τη μύτη και το πηγούνι, ενώ στην ενήλικη ακμή η λιπαρότητα παρατηρείται στο U δηλαδή στο πηγούνι, τη γραμμή του σαγονιού, στο κάτω μισό του προσώπου και τον λαιμό.

Αντιμετώπιση της maskne: Top 10 προϊόντων που θα σε βοηθήσουν

La Roche Posay Effaclar serum: Περιεχει 3 κερατολυτικά οξέα για μείωση των ατελειών και σημαδιών και νιασιναμίδη και Ιαματικό Νερό για καταπράϋνση και μέγιστη ανοχή. Για χρήση μόνο το βράδυ.

Avene Cleanance Women Serum Correcteur: Με Synovea™ HR που συμβάλλει στη μείωση των ατελειών και στον περιορισμό της οξείδωσης του σμήγματος, η αιτία των μαύρων στιγμάτων, με το P-Refinyl που συσφίγγει τους πόρους και το γλυκολικό και το γαλακτικό οξύ που βελτιώνουν την υφή του δέρματος.

Avene Cleanance Women Soin Nuit: Κρέμα νύκτας με Synovea™ HR για μείωση των ατελειών, με X-Pressin™ για τη βελτίωση της υφής του δέρματος και ρετιναλδεΰδη συμβάλλει στη μείωση των υπολειπόμενων σημαδιών ενώ δρα στα πρώτα ορατά σημάδια γήρανσης. Συνδυάζεται με τον όρο.

Uriage Hyseac Gel Nettoyant:Το τζελ αυτό απομακρύνει τους ρύπους και την περίσσεια σμήγματος, ενώ ταυτόχρονα σέβεται απόλυτα την επιδερμίδα. Μετατρέπεται σε βελούδινο αφρό καθώς έρχεται σε επαφή με το νερό.

Caudalie Vinopure Set Blemish Control: Περιέχει το toner που προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης, τον ορό που μειώνει ατέλειες και συσφίγγει τους πόρους και το καθαριστικό τζελ  που καθαρίζει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το περιττό σμήγμα, τα μαύρα στίγματα και τις ατέλειες.

Apivita Black Detox Jelly: Περιέχει ενεργό άνθρακα και πρόπολη που προσφέρει extra anti-pollution δράση, αποτοξινώνει και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια, καθαρή και άνετη με πανθενόλη.

Korres Ροδι set Καθαρισμού: Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα από ρόδι, πράσινο τσάι και σαλικυλικό οξύ, απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους και λιπαρότητα και καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, χαρίζοντας λείο και ισορροπημένο δέρμα.

Frezydem Micellar Water: Το ενεργό μικυλλιακό νερό Micellar Water της Frezyderm καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση, αντιγήρανση και προστασία από τη ρύπανση.

Avene Cleanance Comedomed: Eυνοεί την εξάλειψη των σπυριών και των μαύρων  στιγμάτων και περιορίζει την εμφάνιση νέων ατελειών. Συνδυάζεται με τον ορό για τη μέρα και την κρέμα νυχτός Cleanance Women.

Korres Corrective Foundation: Εμπλουτισμένο με Σαλικυλικό Οξύ και ένα σύμπλεγμα ρύθμισης της λιπαρότητας από Ενεργό Άνθρακα και εκχύλισμα ροδιού, μειώνει την εμφάνιση ατελειών και πόρων, ενώ ταυτόχρονα δρα κατά της γυαλάδας