Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

Back to work: μήπως χρειάζεσαι ένα boost τόνωσης?

Back to work: μήπως χρειάζεσαι ένα boost τόνωσης?

Μετά την ανεμελιά και την ξεκούραση των διακοπών,επανήλθαμε στην πραγματικότητα με την επιστροφή στη δουλειά, σε πιο καθημερινές συνήθειες. Μήπως όμως νοιώθεις εξαντλημένος, χωρίς όρεξη και χωρίς κουράγιο; Μήπως βλέπεις ότι χρειάζεσαι ένα boost τόνωσης; Εδώ ερχόμαστε εμείς και σου προτείνουμε συμπληρώματα διατροφής που θα σου χαρίσουν την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της εποχής! 

Menarini Sustenium Plus Ενέργεια & Μυϊκή Ενδυνάμωση 22Sach.

Σε βοηθά να γεμίσεις τις μπαταρίες σου καθώς σου προσφέρει τόνωση όποτε νιώθεις κόπωση και εξάντληση. Η αποκλειστική σύνθεση του Sustenium Plus περιέχει περισσότερο από 5g αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία,τα οποία σου εξασφαλίζουν την επιπλέον ενέργεια -“plus”- όταν χρειάζεται.

Pharmaton Geriatric με Ginseng G115 30 δισκία

Το Pharmaton Geriatric με τα ενεργά συστατικά που περιέχει, ενισχύει την ενέργεια του οργανισμού και του δίνει την ζωντάνια που χρειάζεται, χαρίζοντας του πνευματική και σωματική υγεία και ευεξία. Είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και μέταλλα, γι’ αυτό και ενδείκνυται για περιόδους αδυναμίας, έντονης κούρασης, σωματικής εξασθένισης.

Tonotil Plus 10 αμπούλες + 30% προϊόν (10+3) 10ml

Περιέχει καρνιτίνη και 4 αμινοξέα που απευθύνεται σε άτομα που χρειάζονται ενέργεια και δύναμη για μεγάλη χρονική διάρκεια. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε άτομα όπως παιδιά και νέοι που μελετούν ή αθλούνται, επίσης και σε όσους ακολουθούν ειδικές δίαιτες, γιατί με την ποσοτική και ποιοτική μείωση της λαμβανόμενης τροφής ελαττώνονται και τα απαραίτητα στον οργανισμό αμινοξέα.

Lamberts Multi Guard ADR Πολυβιταμίνη για Αντιμετώπιση της Κόπωσης 120Tabs

Πολυβιταμινούχο σκεύασμα με Rhodiola Rosea και Korean Ginseng για την αντιμετώπιση της κόπωσης, του καθημερινού στρες. Έχει υψηλή περιεκτικότητα όλων των βιταμινών του συμπλέγματος Β, οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης.Περιέχει υψηλή δόση συνενζύμου Q10 και ταυρίνης που συμμετέχουν στην παραγωγή κυτταρικής ενέργειας.

Health Aid A to Z Active Mulitvitamins με Q10 + Δώρο Vitamin C 1000mg * 20 eff.tbs

Αναβράζουσες βιταμίνες της Health Aid που περιέχουν εκτός από μέταλλα και ιχνοστοιχεία, συνένζυμο Q10 και Ginseng, που χαρίζουν στον οργανισμό τόνωση και ενέργεια, αλλά και αύξηση της πνευματική ςαπόδοσης.  

Superfoods Ιπποφαές Energy 30caps

Είναι κατάλληλο για άτοα με αυξημένες καθημερινές απαιτήσεις. Περιέχει Ιπποφαές και Ginseng. Το Ιπποφαές είναι η πολυβιταμίνη της φύσης με πάνω από 190 ενεργά συστατικά. Το Panax Ginseng χρησιμοποιείται εδώ και χιλιετίες στην ανατολική Ασία ως τονωτικό. Είναι προσαρμογόνος υπερτροφή που συμβάλλει στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας αλλά και στη βελτίωση της διάθεσης. 

Το Bio Tonics Multi Tonic είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ότι χρειάζεται για θωρακισμένο ανοσοποιητικό σύστημα, υγιές δέρμα, γερά οστά και δόντια, υγιή και λαμπερά μαλλιά και νύχια και εφοδιάζει με ενέργεια κάθε μέρα. Η πολυβιταμίνη αυτή καλύπτει αποτελεσματικά όλες τις διατροφικές ελλείψεις που προκύπτουν από μη ισοορροπημένη διατροφή λόγω του έντονου και απαιτητικού τρόπου ζωής που κάνουμε. Τα συστατικά της εαναφέρουν τον οργανισμό σε καλή φυσική κατάσταση, εξασφαλίζοντας υγεία και ζωντάνια.