Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

7+1 Τρόποι να χρησιμοποιήσετε το mist προσώπου σας

7+1 Τρόποι να χρησιμοποιήσετε το mist προσώπου σας
Το mist προσώπου, είναι πολλά περισσότερα από απλά μια δροσιστική πάχνη στον καύσωνα. Και αν μάθουμε τα μυστικά του θα καταλάβουμε γιατί το χρειαζόμαστε  όλες τις ώρες και εποχές και όχι μόνο το καλοκαίρι στην πόλη ή την παραλία.
 
Πριν τις σχετικές απαγορεύσεις περί μεταφοράς υγρών στην καμπίνα ήταν ό,τι καλύτερο περιείχε η χειραποσκευή μας στις πτήσεις ως αντίδοτο στη ξηρή ατμόσφαιρα του αεροπλάνου. Αλλά, όσο γενναίοι και συχνοί κι αν ήταν οι ψεκασμοί με thermal water δεν έμοιαζαν να λύνουν το πρόβλημα της ξηρότητας. Λογικό, αφού δεν είναι η σωστή κίνηση, ούτε αφότου έχει προσγειωθεί κανείς, αφού μαζί με το σκέτο ιαματικό νερό εξατμίζεται και η φυσική υγρασία της επιδερμίδας αφήνοντάς την ακόμα πιο ξηρή. Άρα αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα facial mist με ενυδατική σύνθεση, π.χ. ροδόνερο εμπλουτισμένο με φυσικά αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών και βοτάνων και υαλουρονικό οξύ, που πέρα από την τόνωση μειώνει την εμφάνιση των πόρων κα χαρίζει λάμψη.
 
Παντού & πάντα

1.  Με το καλημέρα
Όπως πίνουμε ένα μεγάλο ποτήρι νερό μόλις σηκωθούμε για να ξυπνήσουμε τον οργανισμό μας, έτσι μπορούμε να ξυπνάμε και την επιδερμίδα μας με ένα αναζωογονητικό συννεφάκι πρωινής δροσιάς.

2. Κάτω από την ενυδατική μας
Πριν φορέσουμε την κρέμα ημέρας μας, μια ελαφριά δόση mist, που δεν θα περιμένουμε να στεγνώσει είναι ό,τι πρέπει για να αυξήσουμε την απορρόφηση της.

3. Μετά τον καθαρισμό
Αμέσως μετά το ντεμακιγιάζ και το toner έχουμε δημιουργήσει την κατάλληλη συνθήκη για να δεχθεί το δέρμα μας ένα απαλό mist ενυδάτωσης.

4. Για καληνύχτα 
Πριν απλώσουμε το λάδι ή το serum και την ή την κρέμα θρέψης και ανάπλασης είναι και πάλι η στιγμή για έναν ψεκασμό. Αν δεν φοράμε κρέμα νύχτας, (που δεν είναι ό,τι καλύτερο αν έχουμε ξηρή ή ώριμη επιδερμίδα) 20 λεπτά πριν ξαπλώσουμε ψεκάζουμε γενναιόδωρα το πρόσωπό μας με ενυδατικό mist, βοηθώντας  το να απορροφηθεί με τονωτικά χτυπηματάκια με τις άκρες των δακτύλων σε όλο το πρόσωπο.
 
5. Πριν το μακιγιάζ
Η ενυδάτωση πλέον θεωρείται επιβεβλημένη κάτω από το μακιγιάζ για φυσική όψη και ό,τι πιο κοντά στην πολυπόθητη ξεκούραστη και φρέσκια  επιδερμίδα. Ένα πολύ ελαφρό -τόσο ώστε να μην «τρέχει»-, νότισμα με mist που περιέχει υαλουρονικό οξύ, θα λειτουργήσει σαν primer. Στη συνέχεια θα δούμε το foundation και το concealer να στρώνουν τέλεια και θα έχουμε πετύχει λαμπερή, ομοιόμορφη και αψεγάδιαστη υφή. Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται ένας ελαφρός ψεκασμός αφού ολοκληρώσουμε, θα σταθεροποιήσει το μακιγιάζ μας και θα δώσει στο αποτέλεσμα extra διάρκεια.

6. Διορθώνει το λάθος
Το παρακάναμε και απλώσαμε μεγαλύτερη απ΄ότι έπρεπε ποσότητα foundation; Αντί να το αφαιρέσουμε όλο και να ξεκινήσουμε από την αρχή ψεκάζουμε με mist, ταμπονάρουμε με ένα χαρτομάντηλο για να φύγει η περίσσεια προϊόντος και δουλεύουμε με τα δάχτυλά ώστε να έχουμε το σωστό blending και το φυσικό τελείωμα που θέλουμε.

7. Refresh εδώ & τώρα 
Στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, στο δρόμο, μετά το γυμναστήριο ή το τρέξιμο, στο bar, στο beach party, στον καλοκαιρινό γάμο, όπου γίναμε μούσκεμα από τον χορό, το mist είναι το boost ενυδάτωσης και το instant refresh για να συνεχίσουμε φρέσκιες και λαμπερές την ημέρα ή τη νύχτα μας.

8. Στην παραλία
Πηγαίνουμε ποτέ στη θάλασσα χωρίς μπουκάλι με νερό; Έτσι δεν πρέπει να φεύγουμε από το σπίτι χωρίς το mist μας. Είναι για το πρόσωπό μας ό,τι και το δροσερό νερό για το σώμα μας και δεν πρέπει να τα αφήνουμε διψασμένα. Φοράμε το mist κάτω από το αντηλιακό κάθε φορά που το ανανεώνουμε. Έτσι, κρατάμε την αφυδάτωση μακριά από την επιδερμίδα μας.

9. After sun
Έπειτα από μια μέρα κάτω από τον ήλιο το δέρμα μας έχει ιδιαίτερη ανάγκη για ενισχυμένη ενυδάτωση. Μεταξύ παραλίας και ταβέρνας ή beach bar ένας ψεκασμός με mist θα ενισχύσει τη δουλειά του after sun «κλειδώνοντας» την υγρασία της επιδερμίδας σε πρόσωπο και σώμα.
 
To A,B,C, του επιτυχημένου misting

Α. Κράτα αποστάσεις: Κλείσε τα μάτια -όχι σφιχτά- και ψέκασε ελαφρά 1-2 φορές το πρόσωπό σου από απόσταση 15-20 εκατοστών. 
Β. Περίμενε: Δώσε στο mist τουλάχιστον ένα λεπτό να απορροφηθεί πριν συνεχίσεις με οποιοδήποτε άλλο προϊόν.
C. Όπως οι Γαλλίδες: Ειδικά για να φινίρεις ή να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου κάνε το γαλλικό τρικ με τα αρώματα. Ψέκασε στον αέρα και πέρνα μέσα από την πάχνη. Αν χρειάζεται επανέλαβε και δεύτερη ή τρίτη φορά για εγγυημένη φρεσκάδα και μηδενικά «τρεξίματα».