Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

7 τρόποι να μείνεις μακριά από τη γρίπη

7 τρόποι να μείνεις μακριά από τη γρίπη

Πώς θωρακιζόμαστε από την γρίπη

Tα πρώτα κρυολογήματα άρχισαν να μας ταλαιπωρούν, καθώς ο χειμώνας δειλά-δειλά, κάνει την εμφάνιση του. Γι'αυτό κι εμείς δεν πρέπει να μείνουμε απροετοίμαστοι. Θα πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας, προκειμένου να αποφύγουμε τα κρυολογήματα του χειμώνα. Το πρώτο και βασικότερο βήμα για την προστασία του οργανισμού απέναντι στον ιό της γρίπης είναι ο ετήσιος εμβολιασμός με το αντιγριπικό εμβόλιο. Ειδικά, αν ανήκουμε σε ομάδες υψηλού κίνδυνου, όπως παιδιά και ηλικιωμένοι.


 Ιδιαίτερη, όμως, προσοχή θα πρέπει να δίνουν και τα άτομα που έρχονται σε στενή επαφή με παιδιά και βρέφη ή που εργάζονται σε υγειονομικές μονάδες, καθώς οι πιθανότητες μετάδοσης του ιού της γρίπης είναι αυξημένες. Στο πλαίσιο αυτό, συνίσταται ο εμβολιασμός να γίνεται κατά τον Οκτώβριο γιατί χρειάζονται περίπου 3 εβδομάδες για να παραχθούν αντισώματα από τον οργανισμό, έτσι ώστε, να θεωρείται επαρκώς καλυμμένος ενάντια στον ιό της εποχικής γρίπης. Αυτό το χρονικό διάστημα το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι αρκετά ευάλωτο, οπότε καλό θα ήταν να το ενισχύσουμε λαμβάνοντας τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής.


Πώς ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα

To Menarini Sustenium Immuno sachets είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Περιέχει βιταμίνη C και ψευδάργυρo, συστατικά απαραίτητα για την θωράκιση του οργανισμού. Παράλληλα, ο συνδυασμός με βιταμίνες του συμπλέγματος Β,  αμινοξέων και μετάλλων, που περιλαμβάνονται στο Menarini Sustenium Immuno sachets, έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο τη μείωση της κόπωσης, αλλά και την αύξηση της ενεργείας. Η συνιστώμενη δοσολογία του είναι 1 φακελάκι την ημέρα, το οποίο διαλύετai σε ένα μικρό ποτήρι με νερό.

Η αναβράζουσα βιταμίνη της My elements Immuneed effervesent tablets με εχινάκεια και σαμπούκο, είναι η φυσική λύση ενάντια στα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης. Για να ενισχυθεί η δράση των φυσικών συστατικών της είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες C, D και ψευδάργυρο, συστατικά που ενισχύουν και τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνουν τη διάρκεια του κρυολογήματος. Έχει ευχάριστη γεύση λεμονιού και ένα αναβράζον δισκίο την ημέρα είναι αρκετό για να μας καλύψει.

To Power Health Oliviotic αποτελεί το δώρο της ελληνικής φύσης στο ανοσοποιητικό σύστημα. Βασικό συστατικό του είναι το εκχύλισμα από φύλλα ελιάς, τα οποία αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην τόνωση του οργανισμού. Επίσης, περιλαμβάνει βιταμίνη D και ψευδάργυρο, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο ισχυρό στην πρόληψη κατά του ιού της γρίπης, ενώ συμβάλλει τα μέγιστα στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Αξίζει να αναφερθεί ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά. To Power Health Oliviotic είναι σε μορφή χαπιού και λαμβάνεται από 1 έως 3 φορές την ημέρα.   

Συμβουλές προφύλαξης

    Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις τον εαυτό σου ακολουθώντας τις συμβουλές μας για να αποφύγεις όσο γίνεται το κρυολόγημα και τις ιώσεις.

Πρέπει να:

    Καλύπτουμε πάντα το στόμα μας όταν φτερνιζόμαστε.
    Πλένουμε συχνά τα χέρια μας, αλλά και των παιδιών μας.
    Ντυνόμαστε καλά και έχουμε πάντα καλυμμένα τα ευαίσθητα στο κρύο σημείο, όπως αυτιά και χέρια.
    Αποφεύγουμε χώρους με πολύ κόσμο όταν υπάρχει έξαρση στις ιώσεις.
    Αποφεύγουμε πολλές επαφές όταν είμαστε άρρωστοι.
    Τρεφόμαστε σωστά ώστε να κάνουμε πρόσληψη βιταμινών από τη διατροφή.
    Επιλέγουμε το σωστό συμπλήρωμα διατροφής για ενίσχυση του οργανισμού.