Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

7 tips για λαμπερό μακιγιάζ με την νέα σειρά Korres Wild Rose

7 tips για  λαμπερό μακιγιάζ με την νέα σειρά Korres Wild Rose

Το νέο trend, η νέα τάση στο μακιγιάζ για φέτος επιβάλλει το natural look, δηλαδή μια επιδερμίδα που να δείχνει φυσική, λαμπερή και νεανική. Η brand new σειρά μακιγιάζ Wild Rose by Korres είναι εδώ για να μας χαρίσει  αυτήν την αψεγάδιαστη επιδερμίδα που επιθυμούμε! Χάρη στις ανάλαφρες υφές, αλλά και στα δραστικά συστατικά των προϊόντων του, τα οποία προσφέρουν ενυδάτωση και λάμψη. Δοκιμάσαμε τα νέα αυτά προϊόντα και πραγματικά τα λατρέψαμε. Θέλουμε να τα γνωρίσετε και εσείς, διότι θα τα λατρέψετε εξίσου.

Primer λάμψης

To Korres Wild Rose Advanced Brightening Bi-Phase Booster είναι ένα διφασικό booster λάμψης που περιέχει 15% Super Vitamin και 10% έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ορός αλλά και σαν primer γιατί βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και κάνει την επιδερμίδα πιο φωτεινή και ξεκούραστη. Εφαρμόζουμε 2 με 3 σταγόνες, κάνοντας μασάζ στην επιδερμίδα μας μέχρι να απορροφηθεί. Στην συνέχεια προχωράμε με το foundation και το concealer. 

Wild Rose Foundation λάμψη και τέλεια φυσική κάλυψη

Το Κorres Wild Rose Foundation είναι ένα υγρό make up μεγάλης διάρκειας. Οι μεταξένιες και διαφανές υφές του, δίνουν second-skin αποτέλεσμα, δηλαδή φυσική κάλυψη χωρίς το εφέ μάσκας. Στην σύνθεση του περιέχει χρωστικές φυτικής επικάλυψης, που αντανακλούν το φως. Με αυτό τον τρόπο η επιδερμίδας μας φαίνεται λαμπερή και ξεκούραστη. Ωστόσο το Κorres Wild Rose Foundation δεν περιορίζεται εκεί, αφού είναι εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C. Έτσι το πρόσωπο μας αποκτά λάμψη, ενυδάτωση, ενώ μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών. Ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής του, η κάλυψη που προσφέρει είναι μέτρια προς υψηλή. Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις.

Korres Wild Rose Brightening Concealer

Το Korres Wild Rose Brightening Concealer είναι μακράς διάρκειας concealer υγρής μορφής. Περιέχει έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου, βιταμίνη C και μαύρο τσάι. Χάρη σε αυτά τα συστατικά καλύπτει τους μαύρους κύκλους και με το μαύρο τσάι τους αποσυμφορεί, ενυδατώνει την επιδερμίδα του ματιού, χωρίς να σπάει στις λεπτές γραμμές της επιδερμίδας μας. Παράλληλα λόγω της τεχνολογίας ιριδίζουσας αντανάκλασης φωτός, το βλέμμα μας δείχνει άμεσα, πιο φωτεινό και ξεκούραστο. Το Korres Wild Rose Brightening Concealer θα το βρείτε σε 3 αποχρώσεις για να διαλέξετε την ιδανική για εσάς. 

Korres Wild Rose Πούδρα

Η νέα Korres Wild Rose Πούδρα είναι πούδρα λεπτής υφής και αποτελεί απαραίτητο βήμα για την σταθεροποίηση του μακιγιάζ. Ακόμα καλύπτει τις ατέλειες και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα μας. Περιέχει έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου, βιταμίνη C και σφαιρίδια αντανάκλασης φωτός. Χάρη σε αυτά τα συστατικά έχουμε ένα φυσικό τελείωμα και παράλληλα φωτεινή επιδερμίδα. Θα την βρείτε σε 3 αποχρώσεις.

Korres Wild Rose Ρουζ

Τα νέα Korres Wild Rose Blush είναι ρουζ εμπλουτισμένα με έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου και βιταμίνη C. Η μεταξένια υφή και οι υπέροχες αποχρώσεις τους, προσφέρουν φωτεινότητα και λάμψη στο μακιγιάζ μας. Διάλεξε την κατάλληλη απόχρωση, που ταιριάζει με την επιδερμίδα και τη διάθεση σου.

Διάφανη πούδρα λάμψης

Η Korres Wild Rose Illuminating Powder είναι διάφανη πούδρα λάμψης εμπλουτισμένη με έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου και βιταμίνη C. Αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του πρόσωπου αν εφαρμοστεί  σε συγκεκριμένα σημεία, όπως τα ζυγωματικά, τη μύτη και τα χείλη. Έξυπνο tip: μετά την εφαρμογή foundation και πούδρας κάντε ένα ελαφρύ πέρασμα με την πούδρα λάμψης για extra λάμψη στην επιδερμίδα.

Illuminating Pen

Το Korres Wild Rose Illuminator  είναι ένα concealer λάμψης, που χάρη στην απαλή υφή gel εφαρμόζεται μετά το foundation και την πούδρα, χωρίς να τα αλλοιώνει. Περιέχει έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου, βιταμίνη C και πέρλες, δίνοντας το αποτέλεσμα εφέ καθρέφτη. Παράλληλα χαρίζει λάμψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια και τα ζυγωματικά. 

Χρήσιμα tips για το μακιγιάζ

Η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου καλό είναι να έχει ολοκληρωθεί 30 λεπτά πριν ξεκινήσουμε το μακιγιάζ μας.

Το μακιγιάζ ξεκινά με την εφαρμογή του primer.

Διαλέγουμε την σωστή απόχρωση make-up όταν το πρόσωπο μας είναι χωρίς μακιγιάζ.

Προτιμούμε αποχρώσεις ίδιες με αυτές τις επιδερμίδας μας. Ποτέ πιο ανοικτές.

Αν θέλουμε μεγαλύτερη κάλυψη εφαρμόζουμε το foundation ταμποναριστά, ενώ για φυσικό αποτέλεσμα, απλά απλώνουμε το προϊόν από το μέσο του προσώπου μας προς τα έξω.

Το concealer πρέπει να είναι στον ίδιο τόνο με το δέρμα μας ή ένα τόνο πιο ανοικτό από το foundation. Η πούδρα πρέπει να είναι στον ίδιο τόνο με το δέρμα μας ή το foundation.

Για Extra λάμψη στο βραδινό μας μακιγιάζ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε συνδυαστικά το Korres Wild Rose Illuminator με την Korres Wild Rose Illuminating Powder.