Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

7 Boosters για το δέρμα σου που θα κάνουν όλη τη διαφορά

7 Boosters για το δέρμα σου που θα κάνουν όλη τη διαφορά

Boosters: Η νέα τάση στην περιποίηση του προσώπου

Τα boosters αποτελούν δίχως αμφιβολία, τη νέα τάση, στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου. Πρόκειται για προϊόντα, που χάρη στην εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεση τους, μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα της κρέμας προσώπου. Εφαρμόζονται πάντα σε συνδυασμό με την κρέμα ή τον ορό και λειτουργούν συμπληρωματικά, καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες, που έχει κάθε επιδερμίδα. Συνδυάζοντας τα boosters με την αγαπημένη σας κρέμα επιτυγχάνετε να δημιουργήσετε ένα προϊόν μοναδικό, το οποίο καλύπτει τις προσωπικές σας απαιτήσεις. Συχνά η επιδερμίδας μας χρειάζεται επιπλέον φροντίδα, λάμψη και ενυδάτωση. Αναγνωρίστε τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και επιλέξτε το κατάλληλο booster για εσάς.

Ερεθισμένη και θαμπή επιδερμίδα

Tο Eva Belle Restore Booster χάρη στην μαργκόσα μειώνει τους ερεθισμούς λόγο της αντιφλεγμονώδης δράση της. Παράλληλα το εκχύλισμα αρκτοστάφυλλου σε συνδυασμό με την καλέντουλα μειώνει τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας και της χαρίζει την χαμένη λάμψη της. Το Eva Belle Restore Booster προστατεύει την επιδερμίδα μας από τις ακραίες καιρικές συνθήκες (πολύ κρύο, έντονη ηλιοφάνεια), ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από αισθητικές μικροεπεμβάσεις, καθώς επιταχύνει την αποκατάσταση της επιδερμίδας. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε. Προσθέστε στην κρέμα ή τον ορό 2 σταγόνες Eva Belle Restore Booster και εφαρμόστε στο πρόσωπο. Προσοχή, το προϊόν να μην χρησιμοποιείται μόνο του, απευθείας πάνω στο δέρμα.

Αποτοξίνωση της επιδερμίδας

Tο Εva Belle Detox Booster έχει ισχυρή αποτοξινωτική και αντιοξειδωτική δράση χάρη στο εκχύλισμα ginkgo biloba, αλλά και στο πράσινο τσάι που περιέχει. Το Eva Belle Detox Booster προστατεύει την επιδερμίδα από τις φθορές που προκαλούνται λόγο του στρες, των ρύπων αλλά και της ηλιακής ακτινοβολίας. Το χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε, προσθέτοντας 2 σταγόνες στην κρέμα ή τον ορό σας, ποτέ όμως μόνο του, απευθείας πάνω στην επιδερμίδα σας.

Μείωση δυσχρωμίας και πανάδων

Το Frezyderm Antispot Booster Cream προσφέρει ισχυρή λευκαντική δράση μειώνοντας τις δυσχρωμίες, τις κηλίδες και την παραγωγή μελανίνης. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Εφαρμόζεται από 1 σταγόνα σε μέτωπο, πηγούνι και μάγουλα. Με κυκλικές κινήσεις το απλώνετε σε όλο το πρόσωπο. Στην συνέχεια εφαρμόζετε την καθημερινή σας κρέμα ή τον ορό σας.

Ισχυρή αντιρυτιδική δράση με Ρετινόλη

Το Frezyderm Skin Restart Vitamin A Booster Cream εμπλουτίζει την κρέμα νύχτας σας με ρετινόλη. Γνωστή για την ισχυρή αντιρυτιδική δράση, που προσφέρει καθώς ενεργοποιεί την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ προστατεύει την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες.

Το Frezyderm Skin Restart Vitamin A Booster cream χρησιμοποιείται πριν από την κρέμα ή τον ορό νύχτας, εφαρμόζοντας από 1 σταγόνα σε μέτωπο, πηγούνι, μάγουλα και στη συνέχεια απλώνουμε με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο. Καλό είναι το πρωί να χρησιμοποιούμε αντηλιακό με δείκτη τουλάχιστον SPF 20. Δεν συστήνεται η παράλληλη χρήση του με προϊόντα που περιέχουν οξέα φρούτων.

Ρυτίδες έκφρασης

Το Frezyderm Expression Blocker Booster Cream αποτελεί την εναλλακτική λύση έναντι των ενέσιμων θεραπευτικών θεραπειών. Περιέχει βιομιμητικά πεπτίδια, τα οποία παρεμποδίζουν τις μυϊκές συσπάσεις του προσώπου και μειώνουν το βάθος των ρυτίδων έκφρασης. Το Frezyderm Expression Blocker Booster Cream είναι ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος και ηλικία. Το εφαρμόζετε πριν την κρέμα ή τον ορό σας από 1 σταγόνα σε μέτωπο, πηγούνι, μάγουλα και κατόπιν το απλώνετε σε όλο το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις.

Αντιμετώπιση πολλαπλών σημείων γήρανσης

Το Frezyderm Super Booster χάρη στα 25 ενεργά συστατικά, τα οποία περιέχει αντιμετωπίζει όλα τα σημάδια γήρανσης. Ενυδατώνει την επιδερμίδα, μειώνει τις ρυτίδες εκφράσεις, αυξάνει την δερματική πυκνότητα, προσφέρει σύσφιξή και επαναφορά του περιγράμματός του προσώπου. Τέλος, συμβάλλει στην επαναφορά της χρωματικής ομοιομορφίας και της λάμψης της επιδερμίδας. Το χρησιμοποιείτε πριν την καθημερινή σας κρέμα ή τον ορό. Εφαρμόζοντας 1 σταγόνα σε μέτωπο, πηγούνι και μάγουλα και απλώνοντας το, με κυκλικές κινήσεις, σε όλο το πρόσωπο.

Κουρασμένη επιδερμίδα

Το Vichy Antioxidant and Anti-Fatigue Fresh Shot αποτελεί το ιδανικό αντίδοτο εναντία στην κουρασμένη επιδερμίδα. Χρησιμοποιείται σαν εντατική θεραπεία 10 ημερών. Είναι εμπλουτισμένο με καθαρή βιταμίνη C 15%, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε και πολυφαινόλες θαλάσσιας Πεύκης. Χάρη στην μοναδική του σύνθεση, η επιδερμίδα δείχνει άμεσα ξεκούραστη και σφριγηλή. Μέχρι το τέλος της δεκαήμερης θεραπείας, οι λεπτές γραμμές θα έχουν μειωθεί και η επιδερμίδα σας θα είναι ορατά πιο λαμπερή. Εφαρμόζετε  4-5 σταγόνες στο πρόσωπο, μια φορά την ημέρα (πρωί ή βράδυ) πριν την κρέμα ή τον ορό σας. Αν την χρησιμοποιήσετε πρωί συνίσταται η εφαρμογή αντηλιακού, με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF15. Το εντατικό πρόγραμμα 10 ημερών Vichy Antioxidant and Anti-Fatigue Fresh Shot μπορεί να επαναληφθεί 3 ή 4 φορές το χρόνο.

Tips για νεανική και λαμπερή επιδερμίδα

Δεν ξεχνάμε να αφαιρούμε το μακιγιάζ, με το κατάλληλο προϊόν για τον τύπο της επιδερμίδας μας.

Μια φορά την εβδομάδα καλό είναι να κάνουμε ένα scrub προσώπου.

Χρησιμοποιούμε καθημερινά την κρέμα ή και τον ορό μας, πρωί και βράδυ.

Φοράμε πάντα αντηλιακό προσώπου ή κρέμα με αντηλιακή προστασία.

Η ενυδάτωση είναι το «Α» και το «Ω» για την επιδερμίδα μας, οπότε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, επιβάλλετε να κάνουμε μάσκα εντατικής ενυδάτωσης.

Τέλος, μην ξεχνάμε ότι η διατροφή μας, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία της επιδερμίδας μας, οπότε αφήνουμε τα πολλά λιπαρά και τρώμε φρούτα και λαχανικά.