Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

5 τρόποι να βελτιώσεις τον τρόπο που γυμνάζεσαι.

5 τρόποι να βελτιώσεις τον τρόπο που γυμνάζεσαι.

Το να γυμναζόμαστε συστηματικά είναι πολύ σημαντικό για την υγεία και την ευεξία του οργανισμού μας. Παρά τις ευεργετικές της ιδιότητες, όμως, η έντονη προπόνηση σε συνδυασμό με την κατάσταση της υγείας και τον τρόπο ζωής μας, μπορεί να καταπονήσει το μυϊκό μας σύστημα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί κυρίως των μυών, αλλά και μείωση της απόδοσης. Δες εδώ τι μπορείς να πετύχεις διαλέγοντας τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής, χωρίς να ρισκάρεις την υγεία σου, αλλά και πώς να αποφύγεις πιθανούς τραυματισμούς.


Ενίσχυσε τον όγκο σου και αύξησε τις επιδόσεις σου

 H MyElements Gainer Protein Creatine Powder είναι μια υψηλής ισχύος πρωτεΐνη για ενίσχυση όγκου και αύξηση των αθλητικών επιδόσεων. Περιέχει έναν συνδυασμό πρωτεΐνης, υδατανθράκων, βιταμινών και είναι ενισχυμένη με κρεατίνη. H MyElements Gainer Protein Creatine Powder  είναι ιδανική για αθλούμενους, οι οποίοι ακολουθούν υψηλής έντασης προγράμματα, με κύριο στόχο την αύξηση της μυϊκής μάζας. Η κατανάλωση της βοηθά στην αύξηση της σωματικής επίδοσης κατά την διάρκεια των ασκήσεων. Επιπλέον συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας και των πρωτεϊνών. Τέλος, ανακουφίζει την σωματική κούραση και την μυϊκή κόπωση. H MyElements Gainer Protein Creatine Powder είναι κατάλληλη για χορτοφάγους.

 
 Η Lamberts Performance Whey Protein με μαγνήσιο περιέχει 23gr πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Επίσης περιέχει Αμινοξέα Διακλαδιζόμενης Αλύσου (BCAA`S), σε υψηλή συγκέντρωση (6gr ανά δόση). Ο συνδυασμός συστατικών της Lamberts Performance Whey Protein βοηθά στην αύξηση της μυϊκής μάζας, ενώ καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες των μυών. Το μαγνήσιο που περιέχει διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας, αλλά και γενικά στην υγεία των μυών, καθώς μειώνει το μυϊκό άλγος.

 

Αύξησε την ενέργεια και  την αντοχή σου

 Το Lamberts BCAA Συνδυασμός 3 Αμινοξέων (Αμινοξέα Διακλαδιζόμενης Αλύσου) περιέχει τα αμινοξέα, την λευκίνη, την ισολευκίνη και την βαλίνη σε ελεύθερη μορφή, αυξάνοντας την απορροφησιμότητα τους από τον οργανισμό. Τα αμινοξέα διακλαδιζόμενης αλύσου είναι τα μοναδικά αμινοξέα, τα οποία μεταβολίζονται στους μυς, αποτελώντας το 33% της πρωτεΐνης του μυϊκού ιστού. Για τον λόγο αυτό το Lamberts BCAA Συνδυασμός 3 Αμινοξέων είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για άτομα, τα οποία ακολουθούν έντονο πρόγραμμα γυμναστικής. Αναμφίβολα είναι απαραίτητο για χορτοφάγους αθλητές, καθώς η πρόσληψη των αμινοξέων διακλαδιζόμενης αλύσου διασφαλίζεται μέσω της κατανάλωσης τροφίμων υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη όπως το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
 

 Η Solgar L-Carnitine 1500mg Liquid περιέχει ελεύθερης μορφής καρνιτίνη για καλύτερη απορρόφηση και αφομοίωση, ενώ είναι εμπλουτισμένη με παντοθενικό οξύ. Ένα βασικό συνένζυμο, το οποίο συμμετέχει στην απελευθέρωση της ενέργειας από τα κύτταρα. Η L-καρνιτίνη είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ για τη μεταφορά των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια αυξάνοντας την παραγωγή ενέργειας. Η κατανάλωση της Solgar L-Carnitine 1500mg Liquid εκτός από τις ευεργετικές της ιδιότητες αναφορικά με την ενέργεια και την αντοχή, συμβάλλει πολύ και στην καύση του λίπους. Η Solgar L-Carnitine 1500mg σε υγρή μορφή έχει ευχάριστη γεύση λεμόνι. Λαμβάνεται 1-2 κουταλιές της σούπας (15ml-30ml) ημερησίως και κατά προτίμηση με άδειο στομάχι. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους.

 

Ενυδάτωσου κατά τη διάρκεια της άσκησης

 Το Menarini Sustenium Energy Sport περιέχει ηλεκτρολύτες και είναι εμπλουτισμένο με Καρνιτίνη, Ταυρίνη, Γλουταμίνη, Βιταμίνη C, E, Ψευδαργυρο και Ολιγοσακχαρίτες. Το Menarini Sustenium Energy Sport είναι ιδανικό για την ενυδάτωση του οργανισμού, αλλά και την μυϊκή αποκατάσταση κατά τη διάρκεια και μετά την άθληση. Μπορείτε να το καταναλώσετε κατά τη διάρκεια ή μετά την σωματική άσκηση, διαλύοντας ένα φακελάκι σε 500ml νερό.

 

Κάνε σωστή προθέρμανση

 Το Krauterhof Hot Sport Gel High Performance είναι ένα θερμαντικό gel απαραίτητο για όσους γυμνάζονται έντονα και καθημερινά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην προθέρμανση και πριν την άσκηση, αφού προσφέρει θερμότητα στους μυς και τους προφυλάσσει από πιθανούς τραυματισμούς. Περιέχει καφεΐνη, κόκκινα αμπελόφυλλα, εκχύλισμα άρνικας, σύμφυτο, αρπαγόφυτο και αγριοκάστανο. Ακόμα περιέχει την πατενταρισμένη φόρμουλα Cellactive complex με ταυρίνη και ginseng, καθώς και το Cell-Boost Factor με πράσινα φύκια, χλωρέλλα και πρωτεΐνες από λευκό λούπινο, που συμβάλλουν στην υψηλότερη απόδοση και αντοχή. Τέλος, η χρήση του Krauterhof Hot Sport Gel High Performance είναι πολύ εύκολη χάρις στο ειδικό απλικατέρ triple roller ball, το οποίο προσφέρει ελαφρύ μασάζ κατά την διάρκεια της εφαρμογής του.



Κάνε σωστή αποθεραπεία μυών

Το Krauterhof Cool Sport Gel Ψυκτικό Αθλητικό Gel είναι ένα ψυκτικό gel απαραίτητο για όσους γυμνάζονται κάθε μέρα. Χρησιμοποιείται μετά την προπόνηση και την άσκηση, μειώνει το μυϊκό άλγος και αποκαθιστά τους μυς. Περιέχει καφεΐνη, κόκκινα αμπελόφυλλα, εκχύλισμα άρνικας, σύμφυτο, αρπαγόφυτο και αγριοκάστανο. Φυτικά συστατικά γνωστά για τις αντιφλεγμονώδης και μυοχαλαρωτικές ιδιότητες τους, σε διαφορετικές αναλογίες από το θερμαντικό gel. Ακόμα περιέχει την πατενταρισμένη φόρμουλα Cellactive complex με ταυρίνη και ginseng, καθώς και το Cell-Boost Factor με πράσινα φύκια, χλωρέλλα και πρωτεΐνες από λευκό λούπινο, που συμβάλλουν στην υψηλότερη απόδοση και αντοχή. Τέλος, η χρήση του είναι πολύ εύκολη χάρις στο ειδικό απλικατέρ triple roller ball, το οποίο προσφέρει ελαφρύ μασάζ κατά την διάρκεια της εφαρμογής του. Και για τον απόλυτο συνδυασμό τόνωσης του οργανισμού μετά την άσκηση, σου προτείνουμε το Krauterhof Sport Shower Gel που περιέχει καφεϊνη, μενθόλη, πανθενόλη και βιταμίνη Β3, συστατικά που θρέφουν το δέρμα και τονώνουν το σώμα.
 

Συμβουλές προς αθλούμενους

Καταναλώνετε πολύ νερό κατά την διάρκεια της ημέρας.
Ο οργανισμός έχει αυξημένες ανάγκες σε βιταμίνες και αμινοξέα.
Μην παραλείπετε το πρωινό πριν την πρωινή σας γυμναστική.
Συνδυάστε αερόβια άσκηση με ασκήσεις ενδυνάμωσης μυών.
Μην ξεχνάτε τους ηλεκτρολύτες.
Το μασάζ και οι φυσιοθεραπείες βοηθούν και προστατεύουν τους μύες

     
     
    .