Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

4+1 top προϊόντα για αδυνάτισμα για την κοιλιά

4+1 top προϊόντα για αδυνάτισμα για την κοιλιά

Μετά από σχεδόν 2 μήνες καραντίνας οι περισσότεροι λόγω της απραξίας και του ότι μείναμε σπίτι καταφύγαμε στο συχνό τσιμπολόγημα και συνήθως στα ανθυγιεινά σνακς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δείκτες της ζυγαριάς να ανεβαίνουν. Ο συνδυασμός κακής διατροφής και έλλειψης άσκησης οδηγεί στην απότομη αύξηση κιλών. Και που καταλήγουν όλα αυτά τα κιλά; Στην κοιλιά και την περιφέρεια μας. Σύμφωνα με μελέτες είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας το που αποθηκεύονται τα κιλά παρά το πόσο ζυγίζουμε. Το αυξημένο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη αρτηριακή πίεση, χαμηλή καλή χοληστερόλη και αυξημένο ζάχαρο αίματος. Γι’ αυτό είναι σημαντική η απώλεια βάρους να οδηγεί σε σημαντική μείωση του αποθηκευμένου σπλαχνικού λίπους.

Και τώρα που υπάρχει πλέον και η προοπτική της παραλίας η απώλεια των περιττών κιλών γίνεται πάλι top προτεραιότητα. Πέρα όμως από το αισθητικό κομμάτι, η διατήρηση του βάρους μας σε φυσιολογικά επίπεδα επιβάλλεται για να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να μη δείχνει μόνο υγιής αλλά και να είναι. Το κακό είναι ότι η απώλεια των περιττών κιλών και του συσσωρευμένου λίπους στην περιοχή της κοιλιάς δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γι’ αυτό εμείς σου προτείνουμε τα 5 καλύτερα αδυνατιστικά προϊόντα για την περιοχή της κοιλιάς.

Μείωση σπλαχνικού λίπους και αύξηση του μεταβολισμού

Το Solgar Lipotropic Factors 100 tabs μας βοηθά να διατηρήσουμε το βάρος μας σε φυσιολογικά επίπεδα χάρη στον συνδυασμό χολίνης, ινοσιτόλης και  L-μεθειονίνης, τον οποίο και περιέχει. Συμβάλλει στην διάσπαση του λίπους και στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ήπατος. Γιατί χάρη στην χολίνη μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης  λιπώδους διήθησης στο ήπαρ, που σχετίζεται με την αυξημένη σύνθεση λίπους στον οργανισμό και κατά επέκταση την αύξηση σωματικού βάρους. Είναι κατάλληλο για vegans.

Συμπλήρωμα διατροφής ιδανικό για αυξημένο Δείκτη Μάζας Σώματος

Το Omega Pharma XLS Medical Forte 5 180caps είναι το Νο1 προϊόν απώλειας βάρους στην Ευρώπη. Είναι ιδανικό για όσους έχουν αυξημένο  Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ). Επίσης, μειώνει το ήδη αποθηκευμένο λίπος ειδικά στην περιφέρεια των γοφών και της μέσης. Μάλιστα αποτελέσματα θα δείτε από τον πρώτο μήνα χρήσης.

Λιποδιάλυση και ενέργεια

Το Health Aid Lipotropic 60 Tabs χάρη στον συνδυασμό της χολίνης, της ινοσιτόλης, της βιταμίνης C και του συμπλέγματος βιταμινών B, αυξάνει τον μεταβολισμό άρα μειώνει και το αποθηκευμένο λίπος. Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες (βιταμίνη C), συμβάλλει στον έλεγχο της χοληστερίνης και μας προσφέρει ενέργεια (βιταμίνες B). Παράλληλα, η χολίνη και η ινοσιτόλη διασπούν το λίπος. Είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για την μείωση του συσσωρευμένου λίπους στην περιοχή της κοιλιάς και του συκωτιού. Είναι κατάλληλο για αυστηρά χορτοφάγους.

Φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στον έλεγχο χοληστερίνης και σακχάρου

To Agan Metabolin 2 είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο χάρη στον συνδυασμό του Metabolaid (πατενταρισμένο εκχύλισμα ιβίσκου και λουΐζας) και της L-carnitine, συμβάλλει στην εξισορρόπηση των μεταβολικών ορμονών, αλλά και στην μείωση και διατήρηση του σωματικού βάρους σε φυσιολογικά επίπεδα. Το Agan Metabolin 2 δημιουργεί αίσθημα κορεσμού. Βοηθά στον έλεγχο της όρεξης και μειώνει την επιθυμίας μας για κατανάλωση γλυκών ή αλμυρών γευμάτων πλούσιων σε λιπαρά. Διατηρεί τον Δείκτη Μάζας Σώματος σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ μειώνει την συσσώρευση λίπους στον οργανισμό αλλά και το σπλαχνικό λίπος. Αυξάνει το μεταβολισμό των λιποκυττάρων ενεργοποιώντας τo AMPK (κυτταρικό ένζυμο, που αποκαλείται "κύριος μεταβολικός διακόπτης", διότι παίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση του μεταβολισμού) και αναστέλλει τη συσσώρευση λίπους και τριγλυκεριδίων στον λιπώδη ιστό και στο ήπαρ. Τέλος, επιδρά στην ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Γεγονός που το καθιστά ιδανικό για διαβητικούς.

Επίπεδη κοιλιά

Το Power Health Flat Belly 10 Eff Tabs μας απαλλάσσει από το φούσκωμα, λόγω των προβιοτικών, των φυτικών ινών και του μηλόξυδου, που περιέχει. Είναι ένα απολύτως φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, με υπέροχη γεύση λεμονιού. Ένα αναβράζον δισκίο καθημερινά αρκεί για να επαναφέρει την ισορροπία στην χλωρίδα του εντέρου και να μας χαρίσει ξανά επίπεδη κοιλιά.

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αρκετό από μόνο του, αν και εμείς δεν βοηθήσουμε τον εαυτό μας. Πρέπει να μην ξεχνάμε ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν την σωστή διατροφή. Οπότε:

  • Κάνουμε πιο υγιεινές επιλογές
  • Προσπαθούμε να ασκούμαστε τακτικά
  • Καταναλώνουμε πιο πολλή πρωτεΐνη (κοτόπουλο, ψάρι, αυγά, γιαούρτι) σε συνδυασμό με λαχανικά
  • Προσπαθούμε να κοιμόμαστε καλά και όσο γίνεται πιο κοντά στις 8 ώρες που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας. 
  •