Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το Oneforcare.gr ανανεώθηκε! Αν είστε παλιός μας πελάτης πατήστε εδώ για ανανέωση κωδικού!

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.00€ και για βάρος έως 2kg

Αναζήτηση

12 Tips για ένα λαμπερό και εορταστικό μακιγιάζ

12 Tips για ένα λαμπερό και εορταστικό μακιγιάζ

 Η πιο γιορτινή νύχτα της χρόνιας πλησιάζει και όλες θέλουμε να δείχνουμε λαμπερές και ξεκούραστες τη νύχτα του ρεβεγιόν. Με τη σωστή φροντίδα του προσώπου, αλλά και το κατάλληλο μακιγιάζ ετοιμαστείτε να λάμψετε! Ακολουθήστε τις συμβουλές μας, δοκιμάστε τα παρακάτω προϊόντα και ξεχωρίστε στις γιορτές που είναι προ των πυλών!

Προετοιμασία του προσώπου πριν το μακιγιάζ

Μάσκα ματιών

Η Korres Beauty Shots Eye Mask Black Tea είναι μάσκα ματιών με μαύρο τσάι, rhodiola, εκχύλισμα βρώμης, βούτυρο karitè και έλαιο jojoba. Καταπραΰνει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, ενώ συσφίγγει και τονώνει τα μάτια. Χρησιμοποιείστε την πριν το μακιγιάζ για πιο ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα. Απλώστε κάτω από τα μάτια σε στεγνή επιδερμίδα και ξεπλύνετε με άφθονο νερό μετά από 10-15 λεπτά.

Μάσκα προσώπου

Η Garden of Panthenols Peel-off Glitter Mask είναι peel off μάσκα πρόσωπου, για άμεση ενυδάτωση και σύσφιξη. Ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα κάνοντας το να φαίνεται λαμπερό και σφριγηλό. Είναι η ιδανική μάσκα για την προετοιμασία του δέρματος πριν από το μακιγιάζ. Εφαρμόζετε ένα ομοιόμορφο στρώμα της μάσκας στο πρόσωπο, την αφήνετε να στεγνώσει για 15 με 20 λεπτά και αφαιρείτε τραβώντας απαλά από τις άκρες. Τέλος ξεπλένετε με χλιαρό νερό.

Primer

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς το μακιγιάζ μας θέλουμε να έχει διάρκεια, γι’ αυτό είναι βασικό να χρησιμοποιήσουμε ένα προϊόν primer, όπως το Garden of Panthenols Face Primer. Kαλύπτει τις γυαλάδες και την λιπαρότητα, τις γραμμές έκφρασης και τους πόρους, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα μας. Το δέρμα μας φαίνεται πιο λείο, χωρίς ερεθισμούς. Το foundation εφαρμόζεται πολύ πιο εύκολα και η φυσικά το μακιγιάζ μας διαρκεί όλη νύχτα.

Το Garden of Panthenols Face Primer εφαρμόζεται μετά την ενυδατική μας κρέμα, είτε σε όλο το πρόσωπο, είτε στα σημεία του προσώπου, με έντονη λιπαρότητα.

 Φροντίδα χειλιών

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και τα χείλη μας χρειάζονται φροντίδα και ενυδάτωση, πριν την εφαρμογή του make-up, ειδικά αν αγαπάτε τις ματ υφές στα κραγιόν. Εφαρμόζοντας το Apivita Lip Care με Βούτυρο Κακάο τα χείλη μας ενυδατώνονται και διατηρούν την ελαστικότητα τους. Το κραγιόν απλώνεται πιο εύκολα και τα χείλη σας φαίνονται λαμπερά χωρίς σκασίματα.

Βάση

Εφόσον έχουμε προετοιμάσει την επιδερμίδα του προσώπου ήρθε η σειρά της βάσης. Το Vichy Dermablend 3D Correction SPF25 είναι το ιδανικό make-up για λιπαρές επιδερμίδες, με τάσης ακμής και ατέλειες. Προσφέρει υψηλή κάλυψη και ματ αποτέλεσμα, το οποίο διαρκεί.

Με την σειρά του, το Vichy Dermablend Fluide SPF35 είναι διορθωτικό make-up με λεπτόρρευστη υφή. Χάρη στην μοναδική σύνθεση του προσφέρει μεγίστη κάλυψη χωρίς να δημιουργεί το αποτέλεσμα μάσκας. Η επιδερμίδα φαίνεται υγιής και λαμπερή, χωρίς χρωματικές δυσχρωμίες και με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Το Garden of Panthenols Eye Brightening & Concealer είναι ένα concealer με primer, σε πρωτότυπη διπλήσυσκευασίαΑπλώστε πρώτα την κρέμα ματιών κάτω από τα μάτια, για να ενυδατώσετε και να φωτίσετε τα μάτια σας και έπειτα βάζετε το primerπου βοηθάει να εφαρμοστεί καλύτερα το concealer. Στην συνέχεια, εφαρμόστε το concealer για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους.

Contouring- Blush

Μετά την εφαρμογή του foundation σειρά έχει το contouring και η εφαρμογή του ρουζ. Η Korres Minerals Draping Palette Trio είναι μία 3 in 1 παλέτα με τρεις αποχρώσεις. Θεωρείται ιδανική για την τεχνική draping με ρουζ, highlighter και bronzer, που αναμειγνύονται άψογα. Με την πιο σκούρα απόχρωση τονίζουμε τα ζυγωματικά, εφαρμόζοντας στην περιοχή κάτω από τα μάγουλα, με φορά προς τους κροτάφους. Η πιο ανοιχτή απόχρωση είναι το Highlighter και εφαρμόζεται πάνω από τα ζυγωματικά για λαμπερό τελείωμα. Τέλος, η μεσαία απόχρωση είναι το Blush και εφαρμόζεται στα μήλα του προσώπου. Τη Korres Minerals Draping Palette Trio θα την βρείτε σε 2 αποχρώσεις Pink και Coral. Εσείς μπορείτε να διαλέξετε αυτήν που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας.

Το La Roche Posay Toleriane Blush χαρίζει άνεση και αποτέλεσμα που διαρκεί. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Δώστε άμεση λάμψη στο μακιγιάζ διαλέγοντας την κατάλληλη απόχρωση.

Μάτια-Χείλη

Τονίστε το βλέμμα σας με την Korres Volcanic Minerals Drama Volume MascaraΜε το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι προσφέρει όγκο, καμπυλότητα και μήκος στις βλεφαρίδες σας. Επίσης, χάρη στο σύμπλεγμα πεπτιδίων και βιταμινών δυναμώνει και περιποιείται τις βλεφαρίδες σας.

Φορέστε το απόλυτα γιορτινό κόκκινο και κραγιόν και ξεχωρίστε. Το Korres Morello Matte Lipstick 54 Classic Red είναι το ιδανικό ματ κραγιόν, αφού συνδυάζει το έντονο και πλούσιο χρώμα, με τις ενυδατικές ιδιότητες του ελαίου από βύσσινο που περιέχει. Ιδανικά για μεγαλύτερη διάρκεια και ακρίβεια στον σχεδιασμό του περιγράμματος των χειλιών, μπορεί να συνδυαστεί με το Korres Morello Stay-On Lip Liner 02 Real Red .

Σταθεροποίηση του μακιγιάζ

Με την Garden of Panthenols Compact Powder μπορείτε να σταθεροποιήσετε το make-up σας. Χωρίς να στεγνώνει την επιδερμίδα, έχει την δυνατότητα να σας χαρίσει ένα ματ αποτέλεσμα. Με ένα μεγάλο πινέλο μπορείτε να την εφαρμόσετε πάνω από το make-up.

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με το Caudalie Beauty elixir. Απλά ψεκάστε το mist σε όλο το πρόσωπο και το ντεκολτέ. Με αυτόν τον τρόπο θα  σετάρετε το make-up σας και θα κάνετε το μακιγιάζ σας, ακόμα πιο λαμπερό! Το Caudalie Beauty elixir μπορείτε να το έχετε μαζί σας για νότες ανανέωσης, οποιαδήποτε στιγμή εντός του 24ωρου.

 Νύχια

Η τελευταία πινελιά για την τελειοποίηση της εμφάνισης σας είναι το Korres Gel Effect Nail Colour 57 Burgundy Red. To νέο αυτό μανό χαρίζει στα νύχια σας λάμψη, μέγιστη διάρκεια και επαγγελματικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα.

 Χρήσιμες συμβουλές

Για ένα λαμπερό, ξεκούραστο βλέμμα μη ξεχάσετε την κρέμα ματιών.

Κάνετε 1-2 μέρες πριν μια μάσκα βαθύ καθαρισμού.

Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε τον όρο και την ενυδατική κρέμα σας.

Περιποιηθείτε τα χείλη σας κάνοντας ένα scrub χειλιών.

Τέλος, εφαρμόστε κάθε βράδυ το Caudalie Vine Activ Huile Overnight Detox Oil, Αντιοξειδωτικό Λάδι Νυκτός, για μια εμφανώς αναζωογονημένη επιδερμίδα, χάρις στο έλαιο σταφυλιού και τριαντάφυλλου.