Κλείσιμο

Με τη σοφία της Φύσης και την αποτελεσματικότητα της Επιστήμης

H PHARMASEPT με παρουσία 20 ετών στο χώρο του δερμοκαλλυντικού προϊόντος, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία. Φιλοσοφία της PHARMASEPT είναι η παροχή φυσικών ποιοτικών λύσεων για την καθημερινή φροντίδα, με κύριο χαρακτηριστικό τον σεβασμό στην ευαίσθητη επιδερμίδα.Τα προϊόντα της PHARMASEPT βασίζονται σε πληθώρα συστατικών φυσικής προέλευσης τα οποία σε συνάρτηση με την επιστήμη, λειτουργούν προληπτικά και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά όλες τις εξωτερικές απειλές που απειλούν την προσωπική υγιεινή.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της PHARMASEPT, κύριος στόχος είναι ο συνδυασμός της σοφίας της φύσης με την αποτελεσματικότητα της επιστήμης, για τη δημιουργία νέων προτύπων στην καθημερινή φροντίδα. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν μόνο τα καλύτερα φυσικά συστατικά, όπως φυτικά εκχυλίσματα εμπλουτισμένα με βιταμίνες και αρώματα, χωρίς αλλεργιογόνα. Επιπλέον, η σύνθεσή τους αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος.Τα προϊόντα της PHARMASEPT παρασκευάζονται στην Ελλάδα βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών, με το R&D να έχει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή τους. Οι προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, είναι εξειδικευμένης δράσης, υψηλής καθαρότητας και μέγιστης αποτελεσματικότητας.
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι: Allergens free, Alcohol free, Colorant free, Mineral Oil free , Parabens free, Soap free.

Το 2014, η PHARMASEPT κάνει μια μεγάλη επένδυση και μεταφέρεται σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 2.200 τ.μ. στον Αγ.Ιωάννη Ρέντη.Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο δύο ορόφων, συνολικής έκτασης 1.500 τ.μ. χωρητικότητας 450 ευρωπαλετών, με ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος και ακόμα πιο άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των παραγγελιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter

για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!

Aνακαλύψτε μας