Κλείσιμο

Η ιστορία της Scholl ξεκινάει στο Σικάγο των ΗΠΑ το 1904, όταν ένας μαθητής εφεύρει και πατεντάρει την πρώτη του στήριξη καμάρας ποδιού. Πρόκειται για τον μετέπειτα ποδίατρο William Scholl ο οποίος το 1906 ιδρύει την εταιρία Dr. Scholl's για να διαθέσει στην αγορά και να εκμεταλλευτεί εμπορικά την εφεύρεσή του. Στη συνέχεια με τη βοήθεια του αδερφού του Frank, θα επεκτείνει την εταιρεία σε όλο τον κόσμο, με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα ποδιών που προσφέρουν άνεση και αυτοπεποίθηση στο βάδισμα.

Το 1922 αποφοίτησε από το Chicago Medical School και ξεκινά να εξασκείται στα φάρμακα ενώ παράλληλα συνεχίζει να τρέχει την εταιρία που είχε ιδρύσει. Η εξειδίκευση του Dr. William Scholl στα παπούτσια σε συνδυασμό με το ιατρικό του υπόβαθρο του επιτρέπουν να εξελίξει αρκετές καινοτόμες λύσεις που ισχύουν μέχρι σήμερα στην φροντίδα των ποδιών.Στη διάρκεια της ζωής του, καταφέρνει να δημιουργήσει περισσότερα από 1000 προϊόντα φροντίδας για τα πόδια, τα οποία βρήκαν απήχηση και βοήθησαν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, η εταιρία Dr. Scholl's έχοντας μια πολύτιμη εμπειρία άνω των 100 ετών, συνεχίζει να παράγει καινοτόμα προϊόντα και να αναπτύσσει την επιστήμη του βαδίσματος και της φροντίδας των ποδιών με τον ίδιο ενθουσιασμό που είχε ο τότε νεαρός William Scholl, όταν έκανε τα πρώτα βήματα της εταιρίας. Σκοπός της εταιρίας συνεχίζει να είναι το να βοηθάει ανθρώπους να μετακινούνται με περισσότερη άνεση, αυτοπεποίθηση και στυλ στην καθημερινή τους ζωή.

Σύμφωνα με την εταιρία όλα ξεκινούν με τα πόδια σας. Όσο περισσότερο μετακινείστε τόσο δημιουργούνται τεράστια οφέλη για την υγεία καθώς τα πόδια σας είναι το κλειδί για όλα αυτά, και για αυτό η Dr. Scholl's είναι παθιασμένη με την επιστήμη της βιομηχανικής. Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το σώμα σας λειτουργεί για να δημιουργήσει κίνηση βοηθά την εταιρία να κατασκευάσει προϊόντα που σας βοηθούν να διαχειριστείτε τον πόνο, την ταλαιπωρία και την κούραση ακριβώς στην πηγή, ώστε να μπορείτε να συνεχίζετε με ευκολία, άνεση και χαρά.

Εγγραφείτε στο Newsletter

για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!

Aνακαλύψτε μας