Κλείσιμο

H OMRON είναι ένας Ιαπωνικός κολοσσός, καθώς αποτελεί τον μεγαλύτερο και παλαιότερο κατασκευαστή ηλεκτρονικών πιεσομέτρων παγκοσμίως, ενώ διαθέτει και άλλα καινοτόμα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.
Την αποκλειστική αντιπροσώπευση της εταιρίας σε Ελλάδα και Κύπρο έχει αναλάβει από το 1981 η εταιρεία Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1978 και έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή-εξαγωγή και διανομή ιατροτεχνολογικών & παραφαρμακευτικών ειδών στην ελληνική και διεθνή αγορά.

H Ιστορία της OMRON

Το όνομα της προήλθε από την περιοχή που ο ιδρυτής της εταιρίας κ. Τατέισι εγκατέστησε για πρώτη φορά κατάστημα στην πόλη του Κιότο στην Ιαπωνία. Η περιοχή ονομαζόταν Omuro και συνέβαλε έτσι στην δημιουργία της γνωστής επωνυμίας. Μιας επωνυμίας που συμβολίζει τόσο την περιοχή που χαρακτηριζόταν από την παράδοση και την χειροτεχνία, όσο και την εταιρική κουλτούρα που εστιάζει στη δημιουργικότητα και την καινοτομία, με το εμπορικό σήμα της OMRON να έχει πλέον καθιερωθεί ως συνώνυμο της ποιότητας σε κάθε χώρα που έχει παρουσία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το όραμα της εταιρίας

Πεποίθηση της εταιρίας είναι να δημιουργηθεί ένας πιο σίγουρος, ενημερωμένος και υγιεινός τρόπος ζωής. Ως μια παγκόσμια εταιρία έχει χαράξει το δρόμο για μια καλύτερη ζωή για περισσότερο από 40 χρόνια ερευνών, καινοτομιών και αποδεδειγμένων εκπαιδευτικών στρατηγικών. Τα προϊόντα της είναι παγκοσμίως γνωστά με παρουσία σε περισσότερες από 110 χώρες και περιφέρειες.

Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο Newsletter

για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!

Aνακαλύψτε μας