Κλείσιμο

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής (κάπνισμα, καθιστική ζωή, ανθυγιεινή διατροφή, έντονο στρες) είναι ένας καθοριστικός παράγοντας που έχει αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης της Υπέρτασης, του Σακχαρώδους Διαβήτη και της Παχυσαρκίας είτε μεμονωμένα είτε όλων ταυτόχρονα με την εκδήλωση του μεταβολικού συνδρόμου. Στην Ελλάδα περίπου το ¼ του πληθυσμού παρουσιάζει το σύνδρομο αυτό.


Για το λόγο αυτό, η εταιρεία ATCARE έχει εξειδικευθεί στις τρεις παραπάνω εκφάνσεις του μεταβολικού συνδρόμου και, χάρη στην τεχνογνωσία της, προτείνει τις πιο καινοτόμες λύσεις για τη φροντίδα τους, μέσω της εντατικής μακροπρόθεσμης παρακολούθησης και των αξιόπιστων ιατρικών πηγών.


Αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα της ελβετικής εταιρείας ForaCare Suisse, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών υγείας, με στόχο τη  βέλτιστη διαχείριση του διαβήτη, της υπέρτασης και των προγραμμάτων τηλε-ιατρικής. Παρέχει τα καινοτόμα και προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα Fora και προσφέρει ακριβείς και πρακτικές υπηρεσίες στη φροντίδα της υγείας. Εστιάζει στη διαρκή εξέλιξη και επενδύει σε έρευνα & ανάπτυξη, με όραμα να βελτιώσει την ποιότητα ζωής.


Παράλληλα, σε συνεργασία με επιστημονική ομάδα διατροφολόγων, η εταιρεία ATCARE σχεδίασε την ελληνική σειρά προϊόντων Wish, με στόχο να παρέχει προϊόντα υγιεινής διατροφής υψηλά σε ποιότητα και διατροφική αξία από αγνές πρώτες ύλες, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Τέλος, έπειτα από μακροχρόνια συνεργασία με εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, έχει εντάξει στο portfolio της νέα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας: υπερτροφές (superfoods) και φυσικές γλυκαντικές.


Η εταιρεία ATCARE κάνει πράξη την αποστολή της και προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση φροντίδας για την υγεία.

Εγγραφείτε στο Newsletter

για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!

Aνακαλύψτε μας