Κλείσιμο
H ASEPTA δραστηριοποιείται στον χώρο του υγειονομικού αναλώσιμου υλικού από το 1919. Είναι η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε επιδεσμικό υλικό στην Ελλάδα σε μαζικό βιομηχανικό επίπεδο. Για περισσότερα από 85 χρόνια τα προϊόντα της ASEPTA κατασκευάζονται στην χώρα μας καθιστώντας την εταιρεία κυρίαρχη στην αγορά και τα προϊόντα της εύκολα αναγνωρίσιμα από όλους.

Το γαλάζιο «οβάλ» της ASEPTA είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα σήματα στην Ελλάδα και ταυτισμένο με ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα υγείας.

Ιστορία


Η ιστορία της ASEPTA ξεκινά από το 1919 (χρονιά ίδρυσης της ). Ήταν η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε και τυποποίησε υγειονομικό υλικό στην Ελλάδα με ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα από γάζα. Πρωτοπόρος την εποχή εκείνη διέθετε το δικό της σύγχρονο για την εποχή υφαντήριο και λευκαντήριο καθώς και όλα τα απαραίτητα μέσα για την τυποποίηση και την συσκευασία του τελικού προϊόντος.

Διέγνωσε πρώτη την ανάγκη της εποχής να ξεφύγει από την ατομική προσπάθεια του γιατρού ή του φαρμακοποιού να προετοιμάσει τα απαραίτητα επιθέματα γάζας που χρειαζόταν σε μια πιο εξειδικευμένη και βιομηχανοποιημένη προσπάθεια κατασκευής τους.

Δίκαια λοιπόν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν πρωτοπόρος εταιρεία στην παραγωγή και τυποποίηση υγειονομικού υλικού και μάλιστα σε τόσο πρώιμα χρόνια. Άρρηκτα συνδεδεμένα με την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας τα προϊόντα της ASEPTA συνέβαλλαν ανέκαθεν στην βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών του πληθυσμού. Από την πρώτη χρονιά ίδρυσης της ήταν προμηθευτής του συνόλου των ελληνικών νοσοκομείων αλλά και του ελληνικού στρατού σε όλους τους πολέμους που ακολούθησαν.

Σήμερα η ASEPTA-ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ Α.Β.Ε.Ε εξακολουθεί (σε πείσμα των καιρών) να διατηρεί την παραγωγική διαδικασία στον τομέα των προϊόντων γάζας και υγειονομικών προϊόντων χάρτου με την κατασκευή γάζας, επιθεμάτων απλών και αποστειρωμένων, ταμπόν, επιδέσμων γάζας, χαρτοβάμβακα, εξεταστικών ρολών κα.

Παράλληλα έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα η τυποποίηση και συσκευασία διαφόρων προϊόντων

ASEPTA (Αυτοκόλλητων Αποστειρωμένων Επιθεμάτων, Δοχείων Συλλογής κα) καθώς επίσης και ιδιωτικών ετικετών (privetlabel) μεγάλων εταιρειών και οργανισμών.

Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο Newsletter

για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!

Aνακαλύψτε μας