Κλείσιμο

Η SEPTONA είναι μία 100% Ελληνική εταιρεία και έχει καθιερωθεί σήμερα ως ένας από τους βασικότερους εξαγωγείς προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας παράλληλα σημαντική θέση και στην Ελληνική αγορά.


Οι συνεχείς επενδύσεις σε έρευνες και νέες καινοτόμες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής, εξασφαλίζουν άριστα και ποιοτικά προϊόντα, κάνοντας τη SEPTONA συνώνυμο της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑΣ στην καθημερινή περιποίηση εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη.


Πρόσφατα, η SEPTONA στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της, διευρύνει τις δραστηριότητές της και στην αγορά των τροφίμων, με στόχο να προσφέρει προϊόντα που συνδυάζουν την γεύση με την υψηλή διατροφική αξία, καλύπτοντας έτσι τις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών σε όλες τις συναφείς αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έτσι, στο πλαίσιο αυτό, δημιούργησε τη νέα μάρκα Welly και σχεδίασε δύο νέες καινοτόμες σειρές προϊόντων χωρίς γλουτένη: ρυζογκοφρέτες με απολαυστικούς συνδυασμούς γεύσεων και τα θρεπτικά δημητριακά πρωινού σε δύο απίθανες γεύσεις.

Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο Newsletter

για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!

Aνακαλύψτε μας