Κλείσιμο

Pharma Center & Health Aid: Πάντρεμα για υγεία & «Καλή Ζωή»!

Το σλόγκαν Πάντρεμα για υγεία & Καλή Ζωή αντιπροσωπεύει πλήρως το πάντρεμα των δύο εταιριών και το επιτυχές αποτέλεσμα της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η δραστηριότητα της PHARMA CENTER ξεκινάει το 2003 με την ανάγκη κάλυψης ενός κενού στην αγορά για πρωτοποριακά προϊόντα υγείας, φροντίδας και ομορφιάς. Την ανάγκη αυτή αναλαμβάνει να καλύψει, αλλά και να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του σύγχρονου φαρμακείου, με την βοήθεια της Health Aid. Μιας εταιρίας που αποτελεί μια από τις πρώτες εταιρείες παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής στην Αγγλία παρουσιάζοντας μια δυναμική παγκόσμια ανάπτυξη.Η Health Aid καταφέρνει να γίνει η πρώτη εταιρία που μπήκε στα ράφια των ελληνικών φαρμακείων, με κατηγοριοποίηση των Συμπληρωμάτων Διατροφής και καλύπτοντας πλήρως τις διαφορετικές ανάγκες όλων των ομάδων, με προϊόντα για την υγεία & την ομορφιά.
Οι πρωτοποριακές συνθέσεις και συσκευασίες της σειράς προϊόντων της Health Aid, γίνονται γρήγορα αποδεκτές από το κοινό και αναπτύσσονται ταχύτατα μέσα από τα φαρμακεία. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και το γεγονός ότι τα προϊόντα της κάλυψαν το κενό στην αγορά μετά την καθιέρωση της ενιαίας Κοινοτικής Νομοθεσίας – Directive EC 2002/46 που όριζε τι ισχύει για τα Συμπληρώματα Διατροφής σε όλα τα Κράτη μέλη.Στις μέρες μας η PMARMA CENTER με την Health Aid έχουν συμπληρώσει ήδη 10 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, με παρουσία σε περισσότερα από 6.000 φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.


Εγγραφείτε στο Newsletter

για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!

Aνακαλύψτε μας