Κλείσιμο

Η ιστορία της Bepanthol® ξεπερνάει τα 70 χρόνια στη φροντίδα του δέρματος.Η πρώτη κρέμα κάνει την εμφάνιση της το 1944 με την ονομασία «Bepanthen». Στην ουσία τότε δημιουργείται η Bepanthol όπως μετονομάστηκε αργότερα και έγινε ευρύτερα γνωστή. Η κρέμα είχε ως δραστικό συστατικό την προβιταμίνη Β5, που αποτελούσε για εκείνη την εποχή μια πρόσφατη ανακάλυψη ως προς τις αναπλαστικές ιδιότητες της στο μεταβολισμό των κυττάρων. Παρά το γεγονός ότι η προβιταμίνη Β5 (γνωστή και ως δεξπανθενόλη) που προέρχεται από το παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5) είχε πρωτοανακαλυφθεί το 1931, χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να ανακαλυφθεί ο σημαντικός της ρόλος στο μεταβολισμό των κυττάρων καθώς και οι ευεργετικές της ιδιότητες.

Εκείνο που ξεχώρισε την αποτελεσματικότητα της αυθεντικής κρέμας Bepanthol® είναι ότι η σύνθεσή της περιέχει προβιταμίνη Β5 σε ποσοστό 5%.Η κρέμα Bepanthol είναι κατάλληλη για το ξηρό και το ευαίσθητο σε ερεθισμούς δέρμα, με σημαντική δράση της προβιταμίνης Β5 που περιέχει, καθώς ενυδατώνει και υποστηρίζει αποτελεσματικά τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος.Χάρη στην ειδική της σύνθεση απορροφάται αμέσως ενώ παράλληλα δροσίζει και αναζωογονεί το δέρμα.
Στα θετικά στοιχεία συγκαταλέγεται το γεγονός ότι δεν περιέχει parabens, αρώματα ή χρωστικές ουσίες. H κρέμα Bepanthol® για το ξηρό και το ευαίσθητο σε ερεθισμούς δέρμα διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση ούτως ώστε να μην περιέχει parabens, αρώματα ή χρωστικές ουσίες. Παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένη και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι ως προϊόν φέρει την εγγύηση της Bayer. Μιας εκ των πρωτοπόρων εταιριών στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ιατρικών προϊόντων και καλλυντικών. Η Bayer διαθέτει εμπειρία 150 ετών και έχει ως σκοπό την εφεύρεση, ανάπτυξη, παρασκευή και διάθεση προϊόντων που συμβάλλουν στην παγκόσμια βελτίωση της υγείας των ανθρώπων.

Πρώτη προτεραιότητα της Bayer HealthCare είναι η ασφάλεια των ασθενών και καταναλωτών. Δέσμευσή της είναι η ανάπτυξη, παραγωγή και διακίνηση των προϊόντων της με τα υψηλότερα standards ασφάλειας.Είναι χαρακτηριστικό το σλόγκαν της Bepanthol πως “αγαπάει το δέρμα και το δείχνει”.

Εγγραφείτε στο Newsletter

για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!

Aνακαλύψτε μας