Κλείσιμο

Η ιστορία της Intermed ξεκινάει το 1996, όταν ο φαρμακοποιός Κλέωνας Τσέτης είχε το όραμα να δημιουργήσει μια νέα πρωτοπόρα παραγωγική βιομηχανία στο χώρο της υγείας. Κεντρικές ιδέες ήταν η αξία για τον άνθρωπο και η ευθύνη για την κοινωνία. Σκοπός ήταν να συμβάλει στην αντιμετώπιση των καθημερινών και των ειδικών καταστάσεων που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο.
Από τότε μέχρι σήμερα, η Intermed S.A. έχει καταφέρει να επιδείξει καινοτόμα φαρμακευτικά, παραφαρμακευτικά και δερμοκαλλυντικά προϊόντα και μια συνεχόμενη ανοδική πορεία. Για περισσότερα από 22 χρόνια βρίσκεται στην καρδιά της καθημερινής περιποίησης και φροντίδας του σύγχρονου ανθρώπου και πρωτοπορεί με καινοτόμα προϊόντα που στόχο έχουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής. Η επιτυχημένη πορεία της οφείλεται ασφαλώς στον ιδρυτή της με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του, καταφέρνοντας να εγκαθιδρύσει στην Ελληνική και στη Διεθνή αγορά Brands όπως τα Unisept, Eva, Chlorhexil, Reval κ.α.Όλα τα προϊόντα της InterMed εμπνέονται από τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και έχουν παραχθεί έπειτα από έρευνες διακεκριμένων επιστημόνων, ώστε να διασφαλίζουν την προστιθέμενη αξία και την υψηλή ποιότητα που είναι αδιαπραγμάτευτη. Διαθέτουν συνθέσεις που βασίζονται σε φυσικά συστατικά και πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, συνδυάζοντας την αγνότητα και τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης με την πρωτοπορία της επιστήμης.Το ίδιο πρωτοποριακή είναι και η προσέγγιση της InterMed για τις συσκευασίες των προϊόντων της. Υπάρχει ειδική μέριμνα ώστε αυτές να ενισχύουν την ταυτότητα τους, να δίνουν τις απαραίτητες πληροφορίες στον καταναλωτή, να έχουν εργονομικό σχεδιασμό που να διευκολύνει την αποθήκευση και τη χρήση με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Θεμέλιο της Intermed οι άνθρωποί της

Για την επιτυχημένη πορεία της και για να επιτευχθεί το όραμα της για την δημιουργία καινοτόμων φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, σπουδαίο ρόλο παίζουν οι άνθρωποί της.Όπως αναφέρει η εταιρία η επιτυχία της οφείλεται στους παρακάτω λόγους:
Στηρίζεται στους ανθρώπους τους, χάρη στους οποίους επιτυγχάνονται οι στόχοι της.
Για την ανάπτυξη των προϊόντων της συνδυάζει τις τελευταίες εξελίξεις στην Ιατρική και στην Κοσμετολογία με τη σύγχρονη φαρμακευτική τεχνολογία.
Η παραγωγή των προϊόντων της γίνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες Αρχές Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής (GMP) και χρησιμοποιούνται α’ ύλες φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας.
Διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της με την εφαρμογή όλων των σύγχρονων προτύπων ποιότητας (ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485).

Ανάπτυξη ανεξάρτητη, αέναη και βιώσιμη

Μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιδιώκει ανεξάρτητη, αέναη και βιώσιμη ανάπτυξη.Δημιουργεί αξία για τους πελάτες της με τη δημιουργία προϊόντων που καλύπτουν τόσο τις γενικές όσο και τις ειδικές ανάγκες τους, σε κόστος ανάλογο της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας τους.Λειτουργεί με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, με την ορθή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και την αξιοποίηση των εξωτερικών συνεργατών της.Υπάρχει μέριμνα για περιβαλλοντική προστασία & κοινωνική υπευθυνότητα, καθώς η ανάπτυξη των προϊόντων γίνεται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και με σεβασμό στο περιβάλλον.Επιτυγχάνεται προώθηση καινοτόμων προϊόντων & υπηρεσιών με υψηλή ποιότητα. Παράγονται καινοτόμα προϊόντα προστιθέμενης αξίας και υψηλής ποιότητας, ενώ η υποστήριξη τους γίνεται από διευρυμένες και συνεχώς βελτιούμενες υπηρεσίες.Υπάρχει αυτάρκεια πόρων & άριστη οικονομική διαχείριση, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του κύκλου εργασιών με στόχευση τις αγορές του εξωτερικού και την αύξηση των καθαρών κερδών προς όφελος όλων των stakeholders.

Βραβεύσεις InterMed

Η InterMed έχει βραβευτεί με το Αργυρό Βραβείο στην καινοτομία και το design συσκευασίας. Συγκεκριμένα, της
απονεμήθηκε το Αργυρό βραβείο Packaging Innovation Award 2017 για την καινοτομία στο σχεδιασμό της συσκευασίας του προϊόντος Herbofix.Το Herbofix, έχοντας ως στόχο να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, εύκολα και γρήγορα, προσφέρει μέσα σε μια κάψουλα ένα φυτικό αφέψημα γεμάτο υγεία.

Εγγραφείτε στο Newsletter

για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας!

Aνακαλύψτε μας